Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első tapasztalt vagy tapasztalatlan partnerrel jobb?
Mármint ha tapasztalt legalább tudna irányítani.. viszont ha tapasztalatlan akkor együtt próbálkoztok és nem lesz ciki ha elbénázol valamit..
L
Tapasztaltal jobb lehet, de....
csodálkoznék ha így kellene ezt megválasztani. Azt hiszem elsőre inkább érzelmi alapon érdemes választani, s úgy felfedezni ezt a területet. De nem vagyok én rabbi, hogy mindenhez értsek, s tudjam, hogy egy szűz lány miért akar csak úgy "átesni" már végre az egészen. S miért nem inkább élvezni akarja a dolgot valakivel aki fontos neki.
40F
Köszönöm a válaszokat:)
#5 nem átesni akarok rajta most azonnal, csak felkeltette az érdeklődésemet, mert egy barátnőm a minap vesztette el egy tapasztalttal(és elvileg figyelt rá) és neki nem volt jó, nekem meg olyan barátom van, aki szintén szűz még így kíváncsi lettem, hogy vajon mit mondtok itt.
Hmmm, attól függ. Az exem tapasztalt volt, mégis türelmetlen és sokszor okozott fájdalmat - a szüzességem elvesztésekor (bár kinyalt) majdnem elbőgtem magam, annyira nyomult befelé, leszarva, hogy rohadtul fáj.
A barátnőm meg a férje elsők voltak egymásnak, mégis pici kellemetlenséget érzett csupán, szóval ez igazából az egyénen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!