Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti sem találtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti sem találtok normális pasit, szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el a mai pasikat.Csak szexet szeretnék,semmi extrát.Nem találok senkit,aki megfelelne.41 vagyok.Idősebbek nem vonzanak,fiatalabb srácok pedig annyira tapasztalatlanok.Valami jó oldalt nem tudtok,ahol találnék valakit?
2017. júl. 1. 21:38
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
41%

Más ennyi idősen már családanya te pedig még mindig ott tartasz, hogy hogyan kцfogadd magad?

Van mire büszkének lenni.

2017. júl. 2. 02:40
 22/38 anonim ***** válasza:
Ha 41 évesen senki sem jó, akkor ideje lenne magadba nézned. Nem bántásból, de tényleg. Szexelni bárki tud, sokan jól is. Kortól függetlenül van, aki sokáig bírja és jól csinálja. Ha nem találsz, akkor rosszul válogatsz.
2017. júl. 2. 04:13
 23/38 A kérdező kommentje:
21-es!Lennék én is inkább családanya,de nem mindenkinek jön ám össze a gyerek.Bocsánat,hogy nem ásom el magam,és élvezni szeretném az életem.
2017. júl. 2. 08:10
 24/38 anonim ***** válasza:

21 szerintem most hulyeseget irtal. Sok pasi van akinek nincs gyereke mert nem akar akkor miert kene minden nonek gyereket szulnie. Amugy meg neked nem mindegy mit csinal? :D

volt aki a szeretotol nem csak kurast var azt meg nem igazan ertem. Most ti azt varjatok hogy a pasi mindent megtegyen nektek? Ti meg tartotok tobb szeretot. En se adnek meg mindent olyan nonek. Ha csak engem tart a szeretonek es nincs tobb pasi akkor en is mashogy allok hozza.

2017. júl. 2. 10:31
 25/38 anonim ***** válasza:

#12 Aha. ;))))

# 20 Fél órán belül is tudok, akár itt is. Csak nekem nem mindegy, hogy érzelmileg és értelmileg intelligens-e. Ha én ezt adom, ezt is várom. Remélem, ez még nem baj.

:)

2017. júl. 2. 10:40
 26/38 anonim ***** válasza:
És miért pont engem szemeltél ki magadnak? :)
2017. júl. 2. 11:50
 27/38 anonim ***** válasza:
Őszintén? Nem pont téged. Rengetegen írtak, de megfelelő nem akadt. :) Jobb ezt előre bevallanom. :D Így sportszerű.
2017. júl. 2. 11:54
 28/38 anonim ***** válasza:
37%

A tapasztalat nem számít, a szexuális műveltség annál inkább. Nem volt annyira sok nővel dolgom, mégis tudom, mit csinálok. Ez sok emberből hiányzik. A párom 40, én 26 vagyok és jó köztünk a szex. Bár kettőnk közül én vagyok a nyitottabb, sokkal.

26/F

2017. júl. 2. 11:57
 29/38 anonim ***** válasza:

Akkor rajtam kívül már mindenki írt. :)

Rólam még nem lehet akkor pontosan tudni, h én megfelelőnek számítok- e. :D

2017. júl. 2. 12:56
 30/38 anonim ***** válasza:
#29 Még én sem írtam neki. Írjak neki előbb, hogy tényleg csak te maradj? :D
2017. júl. 2. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!