Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti sem találtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti sem találtok normális pasit, szexkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem hiszem el a mai pasikat.Csak szexet szeretnék,semmi extrát.Nem találok senkit,aki megfelelne.41 vagyok.Idősebbek nem vonzanak,fiatalabb srácok pedig annyira tapasztalatlanok.Valami jó oldalt nem tudtok,ahol találnék valakit?
2017. júl. 1. 21:38
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Nem.Pont ma gondolkodtam rajta,hogy a 20 év alattiakkal nem volt eddig szerencsém.Kicsit növelem az életkort. :)
2017. júl. 1. 23:12
 12/38 anonim ***** válasza:
# 10 értem szeretnél jelentkezni? :)
2017. júl. 1. 23:19
 13/38 anonim ***** válasza:
akkor tapasztalatlanok nem johetnek szóba? 20 jólkinézo szuz pasi? :O vannak koztuk is normálisan kinézo :P és van akiknek mindenuk az idosebb nok :D
2017. júl. 1. 23:27
 14/38 anonim ***** válasza:

Nem en sem talakok rendes szeretot ...

Kiakasztoak a pasik

Sok azt hiszi h majd kiszolgalom minden igenyet mint egy ribizli

Sok jon dug majd megy - vagyis ezt akarja

Nem alkalmi dugas kellene amit kinalnak

Hanem az az igazi klasszikus szereto

Aki udvarol var bokol meglep ferfikent viselkedik es en no lehetek mellette

2017. júl. 1. 23:36
 15/38 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó neked mindent, de te még szopni sem vagy hajlandó ezek szerint?

Minek neked szerető, lennél inkább hűséges a férjedhez, miért nem tőle várod, h nőként kezeljen? Ja, mert rájött, milyen vagy!

2017. júl. 1. 23:47
 16/38 anonim ***** válasza:

Felre erted ...

1. Nincs ferjem, nem is akarok rendes parkapcsolatot.

2. Az igenyeket ertsd ugy h megrendelesre mint egy hivatasosnal. A szex tudtommal tarsasjatek. Ket fel jatszik benne mindket fel elvezeteert. Nem pedig az egyik fel kiszolgalja a masikat es nem kap semmit.

2017. júl. 1. 23:55
 17/38 anonim ***** válasza:
35%

Az egyik jó barátom pont ilyen.

24 éves és most is egy 40 körüli nővel járnak össze.

Rendesen főzött neki a múltkor. Elviszi színházba, Sokszor vesz neki valami kis ajándékot úgyhogy egyáltalán nem haltak ki ,csak nagyon ritkák.

Én meg sajnos túl bal**sz vagyok az ilyenhez ,de majd kérek tanácsot tőle ,mert elég szánalomra méltó az élet lúzerként. :D

2017. júl. 1. 23:56
 18/38 anonim ***** válasza:
Keress 50es pasit. A korodbeliek a huszonéves csajokat részesítik előnyben, ha csak a szexről van szó.
2017. júl. 2. 00:00
 19/38 anonim ***** válasza:
...vagy te is kövesd a példájukat. Itt van ez a sok kis kanos majom, egy kis lidokain a pöcörőre, és máris nem sülnek el fél perc alatt.
2017. júl. 2. 00:06
 20/38 anonim ***** válasza:
52%

Nektek egy kutya kell nem férfi. Az a férfi, akivel kutyaként bántok nem is akar tőletek semmit, csak távolságot.

Mindig a férfiakat szidjátok, pedig csak magatokkal nem vagytok jóban.

Az a nő, aki nem tud egy órán belül, felszedni egy pasit szexre....

De javaslok én is egy oldalt neked(tek). Regisztráljatok a rosszlányokra, és akkor még pénzt is kaptok érte.

2017. júl. 2. 01:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!