Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőgyógyász elmondja a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyász elmondja a szüleimnek ha nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
Van egy pasim és már nagyon szeretne szexelni de félek hogyha elmegyek nőgyógyászhoz akkor ő elmondaná a szüleimnek hogy már nem vagyok szűz. Van joga elmondani nekik vagy hogyha megkérem hogy ne mondja el akkor nem fogja?

2017. jún. 30. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
13 évesen még nem kellene szexelni.
2017. jún. 30. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a forródróton fog rájuk csőrögni, megírja expressz tértivevényes levélben 5 példányban, elküldi nekik e-mailben, megírja a Facebookon es a Twitteren is, valamint személyesen is felkeresi őket.

Amúgy meg nem, pontosan erről szól az orvosi titoktartás.

2017. jún. 30. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, 15 éves korom után már nem kellett szülő, ha elmentem nőgyógyászhoz, ha te meg még nem vagy annyi, talán nem kéne nemi életet élni. Ezen kor felett meg mehetsz egyedül és akkor még csak az esélye sem merül fel, hogy bárki kiderüljön. És az orvos ilyennel nem is foglalkozik, így elmondani sem fogja.

Ellenben ha még nem vagy 18, akkor ha netán terhes leszel és nem akarod megtartani, ahhoz viszont kell szülői beleegyezés. De akkor a legkisebb gond az, hogy nem vagy már szűz...

2017. jún. 30. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem mondhatja el.
2017. jún. 30. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Miért ne szexelhetne.

2. Az a gáz, hogy ezt itt kérdezi, nem az édesanyjával beszéli meg, hogy menjenek együtt, és ez már az anya hibája, hogy nem érzi a lány ezt.

3. Én pasi vagyok, ha lányom lenne, én vinném a dokihoz.

4. Nem tiltanám "és fenyegetve védeném" a lányomat a srácoktól, hanem mondanám, hogy gyertek haza, sipirc a fürdőbe és kisszobába. Miért is ? Mert tudnám, hogy jó helyen van. Ha meg tiltó süket fenyegető dumával kezelném a kérdést, akkor lehet hogy két vodkanarancs után a bokorban másznák meg 3-an.

És melyik a jobb ?

2017. júl. 1. 08:01
 6/6 anonim válasza:
Mit mondtál kislányom?? Na ezt majd megbeszéljük hogy te hogy veszthetted el a szüzességed hogy nem is mondtad el nekem!
2017. júl. 6. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!