Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nagyon kevés a szex. Ez "elfogadható" mentségként?
Barátnőm 28 éves, én pár évvel fiatalabb vagyok. 3 hónapja vagyunk együtt. Először a 3. vagy a 4. héten szeretkeztünk. Elég nehézkes volt és lapos, nem kezdeményez, konkrétan kb egyaltalan nem akar ott hozzámérni, szimpla simogatástól nehéz beindulni. Most már 2. hete nem volt koztunk semmi és ez egy friss kapcsolat. Megőrülök.
Beszéltem vele és arra hivatkozott, hogy nem volt jó neki az első szex és ezért ilyen...egy 28 éves nőnél lehet ez még kifogás? Mit gondoltok? Ezt így nem sokáig fogom bírni sajnos. :(
#13, igen, de hogyan lehet megtanulni élvezni azt, ami neked nem jó, nem leled benne örömödet, sőt, viszolyogsz tőle, undorítónak, vagy félelmetesnek tartod? Nagyjából sehogy.
Ez egy ördögi kör. Amíg nem élvezi, addig tanulni sem fogja, amíg nem tanulja meg, élvezni sem fogja.
Ez a nő valószínűleg sérült, ezért javasoltam a szakember segítségét. Laikusként, a "majd megtanítom, hogy jó a szex, ha akarod, ha nem" hozzáállás csak ronthat a helyzeten.
Te is írod, hogy nem élvezi a szexet. Inkább csak eltűri a kedvedért.
Ezen a problémán te nem fogsz segíteni, bármennyire is szeretnél. Ide szakember kell, de lehet, hogy az is kevés.
Ha neked így nem jó, akkor tisztességesebb vele szemben is, ha most szakítotok. Biztos, hogy rosszul fog esni neki, de akkor is ez a legjobb az összes lehetőség közül.
Lefordítom analóg nyelvre:
"
Barátnőmmel nagyon kevés a beszélgetés. Ez "elfogadható" mentségként?
Barátnőm 28 éves, én pár évvel fiatalabb vagyok. 3 hónapja vagyunk együtt. Először a 3. vagy a 4. héten beszélgettünk. Elég nehézkes volt és lapos, nem kérdez semmit, konkrétan kb egyaltalan nem érdekli, hogy én mit gondolok. Szimpla "igen, nem" válaszoktól nehéz a beszélgetésben elmerülni. Most már 2. hete nem szóltunk egymáshoz és ez egy friss kapcsolat. Megőrülök.
Rákérdeztem erre és arra hivatkozott, hogy rossz élményei vannak a beszélgetésről és ezért ilyen...egy 28 éves nőnél lehet ez még kifogás? Mit gondoltok? Ezt így nem sokáig fogom bírni sajnos. :("
Szerinted...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!