Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel mostanság ritkán talizunk, de jön át hozzám nemsokára, szexelni fogunk, annyira kívánjuk egymást. Tudtok tippeket adni a szexhez, ötleteket, mivel dobhatnánk fel?
Feldobni?Minek?Ez lesz az első. A húszéves házasoknak kell feldobni valamivel a szexet, nem nektek.
Koton, síkosító, sok folyadék meg valami nyugis zene ha gondolod. Jó szórakozást. :)
Seholse írtam azt, hogy ez az első, honnan vetted?
Szexeltünk már, csak szeretünk több dolgot vinni bele, ki nem szeretné ha még élvezetesebb lenne?
Valoban, sehol nem irtad hanyadik. De a kérdésed alapjan nem túl sok tapasztalatod van. És ezt nem cikizésből irtam, trollkodásbol.
Hány évesek vagytok egyáltalán?
Ahogy fogalmazol, nekem úgy tűnt, hogy ez lesz az első.
Egy szexi fehérnemű azért az tud kellő hatást elérni, vagy menjetek ki a szabadba, azaz érzés hogy lebukhattok az tud adni egy jókora adrenalinlöketet. Meg ha együtt vagytok benn egy kis csínytevésbe az még jobban erősíti a kötődéseteket egymás felé.
A lényeg az hogy ne mindig ugyan ott csináljátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!