Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Az a problémám, hogy nagyon ritkán találkozunk. Mikor találkozunk nagyon örül, hogy vele vagyok de ha esetleg csak telefonon beszélünk akkor olyan mintha le akarna rázni. Ez miért lehet?
Mindig mondja, hogy szeret meg hogy milyen rossz, hogy nem vagyok vele de olyan érzésem van mintha nem őszintén mondaná.
Mikor találkozunk és puszit ad vagy bármi akkor is mindenfelé nézelődik csak nagyon ritkán néz rám. Ez mit jelenthet?
Hány évesek vagytok, és mit jelent az hogy nagyon ritkán tudtok találkozni? A másik tényleg ritkán tudtok találkozni, tehát ennyire van időtök vagy egyszerűen ennyi jön össze.
Amúgy 1 hónap az még semmi...Egy hónapja ismeritek egymást és jártok, vagy 1 hónapja jártok, de már előtte is ismertétek egymást? Nem mindegy. Ne haragudj, de egy hónap alatt még nem nagyon lehet megismerni valakit, vagy megszeretni. A szerelem az más, annak már talán lennie kéne, legalábbis a vonzalomnak igen. Ha nem néz rád, nem kezdeményezi a csókot, ölelést, a találkozásokat, az nem jó.
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos elég messze alkunk egymástól ezért nem tudunk minden nap találkozni. Ha együtt vagyunk akkor Ő is kezdeményez csókot meg minden. 1hónapj járunk előtt is már kb1hónapja ismertük egymást.
szerintem meg akkor nincsen semmi gond
lehet hogy csak nem szeret telefonon beszélni ilyen is van, kiváltképp ha belegondolsz mennyi a telefonszámla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!