Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel nagyon kevés a szex. Ez "elfogadható" mentségként?
Barátnőm 28 éves, én pár évvel fiatalabb vagyok. 3 hónapja vagyunk együtt. Először a 3. vagy a 4. héten szeretkeztünk. Elég nehézkes volt és lapos, nem kezdeményez, konkrétan kb egyaltalan nem akar ott hozzámérni, szimpla simogatástól nehéz beindulni. Most már 2. hete nem volt koztunk semmi és ez egy friss kapcsolat. Megőrülök.
Beszéltem vele és arra hivatkozott, hogy nem volt jó neki az első szex és ezért ilyen...egy 28 éves nőnél lehet ez még kifogás? Mit gondoltok? Ezt így nem sokáig fogom bírni sajnos. :(
Szerintem te már ezt eldöntötted.
Azért rákérdezhetnél nála,hogy pontosan mi volt rossz benne.Túlságosan fájt neki,nagyon vérzett vagy esetleg erőszakosan bántak vele?
Vesézzétek ki a témát és próbáld meg megmutatni neki,hogy lehet jó is a szex.
Ha pár alkalom után sem mutat hajlandóságot a változásra akkor keress egy másik lányt.Valószínű,hogy ő egyedül,szingliként is meglesz.
Igen ha rossz élmény volt az első szex akkor az rá nyomja a bélyeget a többi kapcsopatra. Pl én 23 évew vagyok és tiniként nemierőszak áldozata lettem így vesztettem el a szüzességemet...
Párommal max havi 2 x vagyunk együtt ha már közelit feszülök be ideges leszek és automatikusan zár össze a combom Hiába történt a dolog több éve és hiába vagyunk együtt majdnem 3 éve. Egyszerűen nem sikerült feldolgoznom a nemierőszakot. 23 N
Koszonom a valaszokat!
Ahogy elmondta tenyleg 10 éve volt neki az az első. Őt nem erőszakolták meg, kérdeztem, hogy vokt-e valami olyan ami rossznak számít vagy csak szimplán nem volt jó, azt felelte, hogy csak nem volt jó.
Az első próbálkozásomnál ami már kellően időben volt visszautasitott, majd 3 hét múlva tortent csak meg. Ott meg mertem kérdezni, hogy hogyan jó neki, erre osszeveszes lett a vege, mondván minek kell beszélni a szexről úgy egyáltalán. Mivel nem volt orgazmusa megkerdeztem, hogy hogyan csinalhatnám, hogy elerje, felteteleztem , hogy egy 28 éves nő már imseri a testét. Erre kiderult, hogy sosem volt orgazmusa...
"Egyszerűen csak béna a szexhez, nem hajlandó megtanulni, hogy hogyan kell jól szexelni és gondolom ezért nem is élvezi rendesen."
Ezzel azért vitatkoznék. Amit tanulni lehet, az a technika, ide kell nyúlni, ott kell megfogni, lassabban, gyorsabban, stb. Természetesen ez is fontos.
Amiről viszont itt szó van, az nem tanulható. Ha valaki nem kívánja a szexet, sőt, ha averziója van, ha még az is gondot jelent neki, hogy a párjához hozzáérjen, azon semmiféle tanulás nem segít, és bármit taníthatsz neki, a libidója nem lesz magasabb.
Szerintem inkább lelki okai vannak, akár az, amit mond, hogy az első rossz élmény volt, akár más, amit nem mond, vagy ő sem tudja. Talán szakember tudna neki segíteni, ha ő is szeretné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!