Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nagy hasú, kövér pasikkal akarok szexelni?
Kövér alatt nem a 200 kilót kell érteni.
Én atlagos testalkatú nő vagyok de nagyon izgat ez a dolog.
Nagyhasú férfiből is többféle van.
Mondjuk egy hohohohó Télapó, vagy mondjuk Bud Spencer, mint karakter elhiszem, hogy bejön, de mondjuk Torrente már perverz vágy lenne.
Őszintén nem értem, miért van mindenki megrökönyödve ezen.
Egy jóképű fickó lehet túlsúlyos is.
Egy csúnya lehet tök jó kondiban.
Az hogy a teste milyen nem határozza meg, hogy akkor most hirtelen csúnya vagy szexi. És különben is, kinek mi tetszik!
Ha neked, kérdező, a kövér férfiak tetszenek akkor menj, cserkéssz be egyet! Mi állít meg? Nincs vele semmi baj.
"Torrente már perverz vágy lenne" - Ez rohadt jó! :D
Kövér nő mitől izzadna le??? Szexeltél Te már kövér nővel? Nem értem egyes férfiak miként képzelik el a szexet kövér nőkkel...
Kérdésre is válaszolván szerintem nem gáz. Nekem a fantáziámat például az izgatja, milyen lehetne a páromat látni úgy, hogy más pasival szexel. Szóval hidd el vannak nálad betegebb gondolattal rendelkezőek is :) Amúgy ha érdekel próbáld ki, jelentkező bőven akad a feladatra gyanítom... Nekem csak nagyobb hasam van, de ha gondolod nyugodtan írj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!