Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nagy hasú, kövér pasikkal akarok szexelni?
Kövér alatt nem a 200 kilót kell érteni.
Én atlagos testalkatú nő vagyok de nagyon izgat ez a dolog.
Istenem. :D
Tudod...vonaglok rajta...ő fekszik...
Kedves Kérdező!
Azért hihetetlen, mert mi, kövér pasik naaaagggyyon nem vagyunk kelendőek a hölgyek körében.
Persze jó ilyet olvasni - akár kamu, akár nem - de attól még nehezen hisszük a tapasztalatok miatt. (De ha gondolod, írj! :D )
(#10-es voltam.)
#14 jól mondja. Ráadásul hiába írja valaki ki hasonló bejegyzéseknél, hogy írj nyugodtan, az esetek 99%-ban vagy átverés, vagy nincs válasz, vagy a kettő együtt és egyszerre.
Ha gondolod, cáfold meg ezt a tapasztalatot.
Nekem férfiként a kövér nők nem jönnek be, nehéz hozzáférni, nem tudja szétrakni a lábát rendesen, izzad..
Lehet hogy megváltozna a véleményed, ha rádizzadna...
A folyamatot ertem, csak azt nem, hogy ezen mi szexualisan izgato. Szal amilyen peldakat irtal max erintolegesen szexualitas kategoria. Meglovagolni a hasat meg egyenesen megalazo szerintem.:D
Nem itelkezek, ne erts felre. Ha erre gerjedsz egeszsegedre, nekem volt mar durvabb is.:D
17#
Nyilván nekem sem ez a legvadabb vágyam. Nem tudom...szerintem sehol nem említettem, hogy ez lenne.
Csak egy vágy a sok közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!