Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátlásos csajok! Hogyan sikerült elengednetek magatokat az ágyban?
Tippek, tapasztalat, bármi jöhet :)
Előre is köszi :)
Szia!
Én csak a szexuális életem elején voltam nagyon zavarban. Emlékszem az első úgy egy hónapban csak sötétben vagy félhomályban mertem szexelni, pedig nincs rossz alakom. Nekem amiatt volt elég erős komplexusom, hogy hát eléggé kilónak a kisajkaim, így sokáig nem is mertem levetkőzni a barátom előtt. Aztán iigazságszerint a mai napig zavar egy picit, de sosem mondott rá sejót se rosszatt, és engem pedig szeret, így széplassan sikerült elengednem magam. :) Noha össz-vissz fél éve élek nemiéletet, talán olyan 2-3 hónap után éreztem azt, hogy nem számít se a fényviszony, se az, hogy esetleg milyen hang csúszik ki a számon, meg úgy semmi olyan ami korábban feszélyezett. Csak egy türelmes partner kell hozzá, és szerintem magátül jön a "lazaság". :) Mondjuk az lehet ha most valami miatt már nem a jelenlegi párommal lennék akkor ugyanúgy gátlásos lennék valaki mással. :D
18/L
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz :)
1-es, mit értesz az erőltetni kifejezés alatt? Nem érezte ezt kellemetlennek a lány? És mennyi idő alatt sikerült elengedni-e magát?
2-es, köszi a saját tapasztalatot :) Hááát, én hiába érzem, hogy a jó ember mellett vagyok, ő pont a gátlásaim miatt (is) nem érzi, hogy a jó mellett van. De alapvetően lehet bízni benne, csak a türelmében nem tudok. Viszont az van bennem, hogy sokkal tapasztaltabb, és olyan nőkkel is volt együtt, akik szintén tapasztaltabbak voltak, és hiába próbálom, nem bírom magamban leküzdeni, hogy ne arra gondoljak, hogy XY jobb volt mindenben.
#2-es vagyok :)
Köszi a bókot, bár én nem vagyok vele kibékülve, szerintem csúnya. :D
Kérdező, valamit akkor csak nem jól csináltok, ha így állsz hozzá. Gondold azt, hogy téged szeret, azért van veled, és nem az exeivel. Ez nekem is megfordult a fejemben egy időben, de ha akart volna akkor felszedhetett volna tapasztalt lányt is. :) És nem akart, erre "vállalkozott", így nincs miért aggódni. Hidd el, hogy egy főnyeremény vagy számára. Csak add át magad az érzelmeknek, legyél egy kicsit állatias, és ne gondolkodj közben. Azzal rontod el a legjobban a szexet ha gondolkozol közben, bár tudom, hogy nehéz kikapcsolni az agyad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!