Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, minél nagyobb a pasi pénisze, annál jobban érzitek magatokat Nőnek?
Nem
Attol erzem magam nonek ha ugy kezelnek !
Egy farok nagysaga irrelevans ebbol a szempontbol!
Igen, ez így van, akik mást írtak, azok hazudnak!
Minden nő attól érzi magát Nőnek, hogyha fájdalmasan böködik a méhszáját, méhszájsebet okoznak neki, szétrepesztik a hüvelyük falát ésatöbbi! Ez a vágyunk!
Repeda:D
Amúgy igen, valaki élvezi :P ha véresre kefélik a nunusát, ritka de van.... és szereti ahogy érzi hogy majd szétszakad:) van ilyen, igen:))
Nem tudom miért olyan nagy téma ez mindíg ez a farok méret?!
A nök nyilván örülnek ha viszonylag nagy, mármint viszonylag, nyilván lehetne számokkal dobálózni, de minek?
Ok, legyen. Szerintem es a tapasztalataim es a lányokkal (barat-nők akikel nem szexeltem, de barmiről beszélhettünk, es baratnők akikkel szexeltem is) való beszélgeteim alapján kb. mondom durván kb. elmondható, hogy ha egy pasi farka legalább olyan kb. 13+-2cm es 18+-2cm közt az ideális minden lanynak. Azert irom igy, hogy +- mert a lány termetetöl, csipöformájátol, es egyébb testi jellemzőitől is függ, hogy neki mi az ami befogadható kellemesen.
Egy biztos, nagyon keves olyan lány van, aki odáig lenne a 20 vagy afölötti méretekért, egyszerűen mert nem fér be, tövig nem nyomható, vagy ha mégis akkor az fáj nekik, és bizonyos pózokban nagyon vigyáznia kell a kanos fiúnak, hogy ne okozzon durva fájdalmat a heves pumpálással.
Az is tény, hogy a vastagság fontosabb a nőknek, hogy kitöltse őket, és a kitöltött érzést megkapják, de nyilván egy 8cm-es vaskos farok hiába vaskos ha nem sok csúszik be belőle.
Az is tény, hogy azok a lányok, akik vizuálisan is igénylik a stimulálást a farok látványa nagyon fontos nekik, azok odáig lesznek a nygatól, de ettől még szex közben mindíg megtörténhet a baj, és akkor már nem lesznek annyira boldogok mikor a méhszájuk érzékeny és oda kapnak egy nagy maflást egy 20+cm-es faroktol!
Tul van misztifikálva a téma, persze akinek iszonyat pici, mondom 12vm alatti, azt megertem, hogy kétségei vannak ilyen téren, de mindenki más szerintem nyugodjon le a pics.ba ées huzzon aludni, vagy csajozni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!