Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak Mire véljem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak Mire véljem?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akit randivonalon ismertem meg még 2015-ben.Akkor ott elkezdtünk beszélgetni,minden jól alakult, felajánlottam hogy találkozzunk egy kávéra, azt mondta oké..3 nap múlva ráírtam, és azt mondta hogy inkább mégsem, és hogy már visszautazott budapestről.

Aztán most kb. egy hete megint ráírtam...hogy mi van vele...st...válaszolt, kért egy képet...küldtem csak a fejemről...azt mondta nagyon csinos vagyok a képen...aztán kért egyet egész alakos formájában...megkérdeztem miért...azt mondta hogy mert nagyon tetszem neki és hogy van-e jelenleg barátom?

Mondtam hogy nem, nincsen, küldtem egész alakosat...de vasárnap óta nem válaszol....

Vajon miért? Csak túl sok a munkája, nem nézi az e-mailt? Vagy miért?

2017. jún. 27. 10:24
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Annyira nem érdekled.
2017. jún. 27. 10:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg csak szórakozott veled.
2017. jún. 27. 11:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Aki két év alatt nem tudott időt szakítani, hogy találkozzon veled arra nem érdemes az energiád pazarolni, még ha nagy nehezen össze is hozod ez soha nem lesz egy normális egyenrangú felek közti kapcsolat.

Meg lehet nem tetszel neki, akkor megint csak ugyanez.

2017. jún. 27. 11:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te még hiszel abban, hogy az ilyen ismerkedések simán mennek...én is próbálkoztam netes ilyen- olyan dolgokkal, de rájöttem, hogy tévút, pénz és időpocsékolás...hagyd abba, ismerkedj hús- vér emberekkel természetes módon.
2017. jún. 27. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Senkinek nem lehet annyi munkája, hogy a 3,14nára ne legyen ideje... tapasztalat. ;)
2017. jún. 27. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Nős.
2017. jún. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!