Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Becykeee kérdése:
Kedves férfiak,30 koroaztalynak szögeznem, ezt mire véljem? 25N
Figyelt kérdés
Csókolóztunk, nagyon kívánunk egymást, egyi percben a fülembe súgta ez az a pont ahol dönteni kell mi legyen, féltem, ezért azt mondtam menjünk,de úgy csókolt hogy maradtunk.. És orálisan elégítettem ki. Ő végig remegett, volt egy pont hogy megijedtem, és minél érzékiben csináltam annál jobban remegett mindene... Én még ilyent nem tapasztaltam, normális válaszokat várok, és azt is az érettebbektől. A férfi 31 én 25.2016. aug. 15. 11:17
2/8 anonim válasza:
Mi a furcs abban, ha közel van az ember az orgazmushoz és lelassítasz akkor sok ember beleremeg van aki jobban van aki nem annyira.
élvezte amit csináltál.
4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírásért, teloról írtam, köszönöm a válaszokat, kort is írjatok, és fejtsétek ki jobban a válaszotokat.
2016. aug. 15. 11:23
5/8 A kérdező kommentje:
Erdőben
2016. aug. 15. 11:24
6/8 anonim válasza:
Úgy leszoptad, hogy még én is remegek. Ügyes lány vagy :-)
7/8 anonim válasza:
Most igazából neked kell egy visszaigazolás, hogy egy harmincast is jól le tudsz szopni? Ennyire nem veszed le a partneredről a jeleket? Vagy mégis mire vársz?
Megdicsérlek én is, biztos jól szopsz, legalábbis neki nagyon bejött a technikád. Öröm bódottá
8/8 anonim válasza:
korosztálytól független a dolog, én pont így voltam illetve vagyok a dologgal! teljesen mindegy, hogy hova élvezek szájba v vaginába(önkielégítéskor is) annyira érzékeny a makkom, hogy élvezés közben remeg az egész testem és néha úgy érzem, hogy annyira jó, hogy nem bírom ki. ez okból igen hangos is vagyok a csúcson.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!