Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es férfiak! Mire véljem?
Tegnap írt az egyik jó barátom (nős férfi 40-es) hogy beszélhessünk. Beszélgettünk, kiderült hogy itt van egy szállodában egy konferencia miatt.
Mit jelent?? Ha
a, azt mondta hogy 2 ágy van az egyik szabad mellette
b, kértem hogy adja át egy barátnőmnek (40-es) hogy puszilom, erre ő megkérdezte hogy hol puszilja meg. mondtam hogy sehol. Erre megkérdezte tőlem hogy én hol puszilnám meg őt (a pasit)? Miért kérdezte?
c, sokat csörgött a telefonnal, miközben ágyban volt, megkérdeztem hogy mit csinál-erre ő: nem mondom meg... Miért?? Mit csinálhatott?
Ha telefonszexet akart volna, akkor nem jelzi rögtön, hogy ott van a szomszédban ám.
A pasi egyértelműen egy szabad estét akart távol az asszonytól a friss husival, nem lepne meg, ha a konferencia sem létezne, csak ki akarta próbálni, hogy összejön e a dolog.
Ez lehet felhívás keringőre, meg ugratás is.
Viccesen csinálja, szóval simán visszautasíthatod, nem lesz belőle gond. Ha zavar, meg is mondhatod neki, hogy ugye csak viccel, te nem lennél, aki házasságot tör. Vagy elkezdhetsz te is flörtölni vele és kiderül meddig megy el a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!