Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha megtalálnád álmaid párját, aki belülről teljesen magával ragad de kiderül, hogy aszexuális?
Figyelt kérdés
2017. jún. 23. 14:29
11/16 anonim válasza:
Az aszexuálisnak aztán mutogathatsz bármit. Megköszöni és tovább él a kis szexemntes világában.
12/16 anonim válasza:
Kizárt hogy álmaim párja legyen ha aszexuális. Nekem az álmom a nagyon jó szex.
14/16 Diavolino44 válasza:
32 vagyok, soha az eletben nem talalkoztam olyannal, aki teljesen magaval ragadott, idovel mindenkiben csalodtam. Vagy igy vagy ugy. Nem hiszek benne, hogx ilyen letezne. Meg az maga egy paradoxon, hogy eletem parja aszexualis, mert akkor mar eleve nem lehet almaim noje.
15/16 anonim válasza:
Számomra nem lenne gond, mert együtt lenni, beszélgetni, kirándulni, stb. akkor is tudnánk. Nem minden a szex.
16/16 anonim válasza:
Én kifejezetten örülnék neki. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!