Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sorstárs aszexuális 18 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorstárs aszexuális 18 év feletti emberek, nektek milyen tapasztalataitok, történeteitek vannak?

Figyelt kérdés

21, hamarosan 22 éves, egyetemista aszex lány vagyok és elég rögös utat jártam meg míg el nem jutottam eddig a megbékélt megbizonyosodott állapotig.

Csak szeretnék egy kicsit hallani másoktól is tapasztalatokat véleményeket.

Pride felvonulásra mentek?

Mit kezdetek az így felszabaduló időtökkel, barátaitokkal akik szexről panaszkodnak, rokonokkal akik pasikról/csajokról kérdeznek?

#szexualitás #aszexualitás #szürke aszexualitás
2017. jún. 10. 02:40
1 2
 1/14 Ramone ***** válasza:
23%
Én jókat röhögök rajtuk és sajnálom őket hogy ilyen nagy problmájuk van :) amúgy meg kirándulok meg haverokkal elmegyünk erre arra
2017. jún. 10. 02:43
 2/14 A kérdező kommentje:

lol azt én is szoktam, mindig az a vége, hogy én már 3szor dobtam volna, meg úristen miért vagytok még együtt.

bár néha magányosnak érzem magam, csak mert míg nekem ők a legjobb barátaim én második vagyok a pasijaik után, mármint akkor is ha azt mondják, hogy nem, meg ilyenek, tudom, hogy így van és kész.

2017. jún. 10. 02:48
 3/14 Ramone ***** válasza:
100%

Ilyen a harmadik kerèk èlete :) én tudom mit érzel de egész jól viselem

Maximum kicsit cinikus lettem az évek folyamán mert a sok primitív ember nem fogja fel hogy nem a dugásból áll az élet :)

2017. jún. 10. 03:55
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul tudjátok. A dugásból áll az élet. Főleg ha valaki szerelmes. Éjjel nappal dugnak, mert nincs annál jobb érzés a világon.
2017. jún. 10. 09:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én 21 vagyok és fiú és nemtudom pontosan hogy aszexuális vagyok e ,de mindig úgyéreztem hogy sosincs szükségem barátnőre (fiura se ) és amint elkezdődött egy kapcsolatom teljesen úgy éreztem hogy én ezt nem akarom és egyáltalán nem láttam benne semmi előnyt, bocsi ha nem illik ide de gondoltam megosztom azért
2017. jún. 10. 09:21
 6/14 Ramone ***** válasza:

ma 15:47

Tehát te azt állítod hogy ha én tudom hogy nekem valóban mi a jó és mitől vagyok boldog, és egy vadidegen ember ismeretlenül azt mondja hogy tévedek és kijavit hogy szerinte nekem mi a legjobb akkor én vagyok a bunkó? :) Ne már! :) Írtam hogy én nem fogom őt győzködni, ahogy a hozzá hasonló diszmadarak nem tartanak normálisnak engem mert nem húzom fel a fèl várost ugyanezen a jogon én is mondhatok róluk azt amit én akarok... Vagy tévednèk? :)

2017. jún. 10. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem, én azt mondom, hogy pár mondat alapján nem lehet eldönteni valakiről, hogy bunkó-e. De te egy ismeretlenről rögtön kijelentetted. Ez is lehet bunkóság. Aztán ki tudja.
2017. jún. 10. 21:48
 8/14 A kérdező kommentje:

a #9 kommentre reagálva: Tessék???

"pár mondat alapján nem lehet eldönteni valakiről, hogy bunkó-e"

Tessék???

De, pont az, hogyha valaki azzal kezdi hogy beszól nekem, rögtön tudom hogy bunkó. Nem bunkó emberek nem szólogatnak be csak úgy idegeneknek, semmi ok nélkül.

Mármint azon kívül, hogy egyszerűen bunkó vagy, miért írnál egy egyértelműen komolytalan, oda nem tartozó választ, egy olyan kérdéshez ahol rohadtul senki nem kíváncsi a véleményedre?

Nem beszélve arról hogy te is rögtön le vontad ugyanezt a következtetést... pár mondat alapján...

Ramone:

Fúúú olyan profi harmadik kerék vagyok, hogy az hihetetlen, egyszer voltam gyertyatartó 4 párnak.

Jah, elég magányos ez, mert a barátaim nem értenek meg, mármint a legtöbb.

Most ott vagyok, hogy nagyon szeretnék menni Pridera, de az összes barátnőm, a pasijával lesz pont akkor a nagyon hetero kapcsolataikat ápolva xD (ez az irónia, nem?)

A szintén aszex húgom, el fog utazni, a szintén aszex öcsém nem szereti az ilyesmit.

(a testvéreimen kívűl nincs nagyon queer ismerősöm)

2017. jún. 10. 23:30
 9/14 Ramone ***** válasza:

A pride ra semmi pènzèrt nem mennék el mert úgy tartom hogy az emberek nemi identitása kizárólag magánügy. Fura barátaid lehetnek ha nem fogadják el azt hogy te olyan vagy amilyen. Az én barátaim tudod hogy kezelik ezt? Egy vállvonással, és nem akarnak megváltoztatni mert úgy szeretnek ahogy vagyok. És igen próbálnak mindenféle nőket bemutatni nekem amitől nem zárkozom el csupán nem csak szexre épülő kapcsolatot szeretnék. Arra meg kevés szingli lány képes. Türelmetlenek és mindenki drámázni szeret és úgy élni mint egy szappanoperában

De mindenkinek megvan a párja valahol, nekem is és neked is csak meg kell találnunk őket. A sok butával meg nem kell törődni :)

2017. jún. 10. 23:41
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát a pridera én sem feltétlen a szexuális identitásom miatt megyek.

A narátaim, egyszerűen csak nem találkoztak még hasonlóval, vagy nem voltak kitéve hasonlónak (talán pont ezért is van a pride), egyszerűen nekik ez nem normális, h vki oké egyedül. És jót akarnak nekem. Amióta biztosabb vagyok a szexualitásomban, és többet hangoztatom, már kevésbé piszkálnak.

Én is nyílt vagyok, ha be akarnak mutatni valakinek. De valahogy nem tudom magam kapcsolatban elképzelni, nincs bennem annyi lelkierő, vagy figyelem, h mindig ott tudjak lenni valakinek.

2017. jún. 14. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!