Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorstárs aszexuális 18 év feletti emberek, nektek milyen tapasztalataitok, történeteitek vannak?
Figyelt kérdés
21, hamarosan 22 éves, egyetemista aszex lány vagyok és elég rögös utat jártam meg míg el nem jutottam eddig a megbékélt megbizonyosodott állapotig.
Csak szeretnék egy kicsit hallani másoktól is tapasztalatokat véleményeket.
Pride felvonulásra mentek?
Mit kezdetek az így felszabaduló időtökkel, barátaitokkal akik szexről panaszkodnak, rokonokkal akik pasikról/csajokról kérdeznek?
2017. jún. 10. 02:40
11/14 Ramone válasza:
Nem kell mindig ott lenni valakinek csak ott kell lenni egymásnak. Van különbség szerintem :)
12/14 A kérdező kommentje:
Igen?
Néha úgy érzem, hogy a barátaimnak nem tudok teljesen ott lenni. Néha elég durván disszociálok is.
2017. jún. 17. 02:19
14/14 A kérdező kommentje:
írj neki privátban, ez így offolásnak számít, azért tettem fel a kérdést, h válaszoljanak rá, nem azért, hogy az egyik válaszolót piszkálja valaki, aki magához a témához hozzá se szólt.
2017. jún. 17. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!