Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek beindulna a szexuális fantáziátok egy aszexuális nőtől, ha ismernétek ilyen nőt a haveri körből, vagy munkahelyről?
Figyelt kérdés
Aszexuális lenne a nőszemély.2017. jún. 10. 12:41
1/7 A kérdező kommentje:
És természetesen ti is tudnátok róla, hogy aszexuális. Így beindulna a fantáziátok róla?
2017. jún. 10. 12:42
2/7 anonim válasza:
igen, több mint valószínű hogy be
3/7 anonim válasza:
Ha jól néz ki akkor igen,hátha megtudnám változtatni...:)
A szex csodákra képes.
4/7 anonim válasza:
Nem.
Ha aszexuális, akkor aszexuális, oszt jónapot.
Ennyi erővel szexuális kihívást találhatnék egy standard B30-as téglában is.
Reménytelen esetekkel próbálkozni totál fölösleges erőfeszítés.
5/7 anonim válasza:
Nem. Sajnos volt már barátnőm aki aszexuális volt. Úgy jöttünk össze, hogy nem tudtam róla.
Fél év szenvedés, mire feladtam. Köszönöm, abból többet nem kérek.
6/7 anonim válasza:
Igen. Nincs összefüggés közte, hogy beindulok-e rá, meg hogy ő hogyan vélekedik a szexről. Egy leszbi lányra is ráizgulhatok, nem az ő beállítottságától függ, hanem az enyémtől.
7/7 anonim válasza:
Aszexuális lány vagyok. Többször is előfordult, hogy heteroszexuális férfiak próbáltak közeledni felém, még olyanok is, akik tudták rólam, hogy aszex vagyok. Egy csomóan jönnek olyan dumával, hogy majd a jó szex megváltoztat, meg mit tudom én. Egyszerűen nem értik meg, hogy ha nem szereted a spenótot, akkor hiába tömi beléd anyukád, attól nem fogod megszeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!