Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?

Figyelt kérdés
Ha kérherem kort is írjatok. Fiúk, férfiak tapasztalatait is várom ezzel kapcsolatban.

2017. jún. 3. 17:33
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
69%

Huh, hát nekem elég fontos a JÓ szex. És nagyon zavarna ha aszexuális lenne.

Mint diplomás ápoló, tudom hogy ennek megvan a maga háttér-pszichológiája, de akkor is kicsit annak érezném, hogy engem nem kíván. És egy nő, -akinek jó a szexuális élete, magabiztos, erővel teli, elégedett. Szóval ennek hiányában más területeken is kivetülne ez.

Nem tudok mást mondani, ami nem lesz túl objektív-de a férjemet szeretem annyira hogy miatta lemondanék a szexről így. De azért azt is bevallom, 18 évesen kezdtünk el járni. Most vagyok 23. Még mindkét életkor elég fiatal ahhoz, hogy lemondjak erről.

Így -elvárnám hogy felajánlja azt, hogy szeretőt tartsak. Amivel nem élnék, de legalább látom benne a jó-belátást.

Szóval nem tudom....nehéz dolog. Nekem napi 3ra is igényem van. És ezen felül többre, ha pl vizsgaidőszak van. Vagy ha nagyon jó a kedvem. Szeretek huncutkodni. Szeretek én lenni a párommal az a " kulturálatlan dög", aki képes egy próbafülkébe is akár rosszalkodni. A szex a párkapcsolat egyik alappillére....

Nem irigylem azt aki aszexuális, nehéz lesz onnantól valakivel párkapcsolatot kialakítani. ennyit tudok mondani

2017. jún. 3. 17:40
 2/36 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :(
2017. jún. 3. 17:43
 3/36 anonim ***** válasza:
83%

Tényleg csak az őszintét próbáltam. :/

Legjobbakat kívánom, de szerintem érdemes azért egy pszichológus segítségét kérni ez ügyben. Kiderülhet azért egy két, elfojtott dolog, amitől úgymond csak tünet lett az aszexualitás. Volt már erre is példa. Bár ez inkább hölgyeknél van jelen, de hátha.

Én azért drukkolok neked

2017. jún. 3. 17:45
 4/36 A kérdező kommentje:
Én ennek örülök is!:) Ment is a zöld kész csak én még fiatal vagyok és annyit hallottam, hogy a feleség, barátnő panaszkodik, hogy a férje, barátja folyamatosan csak csinálná, hogy ebből indultam ki és azt hittem ennyire nem vagyok vészes eset. Köszönöm a tanácsokat!
2017. jún. 3. 17:53
 5/36 A kérdező kommentje:
Zöld kéz*
2017. jún. 3. 17:54
 6/36 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kedves kérdező?
2017. jún. 3. 18:00
 7/36 anonim ***** válasza:
79%

Szűzként nem tudom, van-e jogom megválaszolni ezt a kérdést. Talán hülyén fog hangzani, amit most mondok, és valószínűleg népszerű sem leszek a véleményemmel, de én annyiból örülnék, hogy legalább biztosan nem azért szeretne a másik, mert meglátott és felállt rám a farka, hanem arra koncentrálna, aki vagyok.

Célzottan nem hiszem, hogy ismerkednék aszexuálisokkal párkapcsolat kialakításának a szándékával, de nagy szerelem esetén el tudom képzelni, hogy összejöjjek valaki ilyennel. Egyébként nők között is akadnak aszexuálisok, szóval nem kell kétségbe esned, kérdező, végső esetben közülük is találhatsz magadnak valakit.

2017. jún. 3. 18:00
 8/36 anonim ***** válasza:
Így így, ahogy az utolsó mondja :) ez lemaradt a válaszomból
2017. jún. 3. 18:02
 9/36 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok.
2017. jún. 3. 18:02
 10/36 anonim ***** válasza:
Eléggé. Egy kapcsolatban fontos az intim együttlét . Azért a heti 2 alkalom legyen meg. Kor 23
2017. jún. 3. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!