Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?
Hát annyi biztos, hogy nem az itt kapott válaszaidtól kell függnie a jövőképednek. Ha úgy állsz hozzá, hogy úgyse lesz soha senkid, és már előre belekeseredsz a témába, akkor tényleg egyedül fogsz maradni, tapasztalat.
Nem nagyon értem, miért nem akarsz ismeretlenekkel ismerkedni. Végül is minden ember ebből a pozícióból indul(t) nálad, akiket jelenleg ismersz, azok is idegenek voltak a számodra egykor. A valóéletben, net nélkül a szerencsén múlik, hogy belefutsz-e más hasonlóba, nem csak rajtad. Inkább örülnöd kellene, hogy manapság ezt a tényezőt könnyen ki lehet zárni.
Az nem zavarna, ha sokat kellene várni szexre, bár tény, ha olyan a srác, nem bírnám ki, viszont nekem is vannak problémáim, rossz beidegződéseim, ami miatt több időre van szükségem, hogy elengedjem magam és bízzak a másikban. Viszont ha aszexuális lenne, az elgondolkodtatna a dolgon és hosszú távon szerintem nem maradnék meg mellette, akármennyire is szeretem.
22 éves vagyok és még igénylem erősen a dolgot egy párkapcsolat részeként :)
örülnék neki
23/L/aszex
de kapcsolatot akkor mi a jóéletnek akarsz? tök felesleges
Szia!
Ha sokat kellene várni a szexre az még nem zavarna, mert nyilván előtte megismered a másikat, önmagadat a kapcsolaton belül és szerintem ez tök jó. Másrészt Persze függ attól is milyen intervallumot jelöl a "sok" tehát nálam pl. Pár hónap még oké, de azért éveket én sem várnék. :)
Ha viszont abszolút semmi szex azt nem bírnám. Igencsak fontos számomra ez a fajta együttlét kapcsolaton belül és olykor kapcsolat nélkül is (értsd:egyéjszakás, kavarás).
Remélem valamennyiben segít ez a válasz is feleletet találni a kérdésedre.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!