Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?

Figyelt kérdés
Ha kérherem kort is írjatok. Fiúk, férfiak tapasztalatait is várom ezzel kapcsolatban.

2017. jún. 3. 17:33
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Nem vagyok híve az ismeretlen lányokkal való ismerkedésnek. Emellett még is hogy kellene hozzáfognom? Mellékesként most csak úgy érdekelt, hogy valójában mennyire van erre igény, mert kíváncsi voltam, hogy hogyan gondoljak a jövőre.
2017. jún. 3. 18:24
 22/36 anonim ***** válasza:

Hát annyi biztos, hogy nem az itt kapott válaszaidtól kell függnie a jövőképednek. Ha úgy állsz hozzá, hogy úgyse lesz soha senkid, és már előre belekeseredsz a témába, akkor tényleg egyedül fogsz maradni, tapasztalat.

Nem nagyon értem, miért nem akarsz ismeretlenekkel ismerkedni. Végül is minden ember ebből a pozícióból indul(t) nálad, akiket jelenleg ismersz, azok is idegenek voltak a számodra egykor. A valóéletben, net nélkül a szerencsén múlik, hogy belefutsz-e más hasonlóba, nem csak rajtad. Inkább örülnöd kellene, hogy manapság ezt a tényezőt könnyen ki lehet zárni.

2017. jún. 3. 18:39
 23/36 anonim ***** válasza:
Egyébként elmondod, miben nyilvánul meg nálad az aszexualitás/milyen szinten érzed annak magad? Úgy érzed, esélytelen, hogy valaha is változz?
2017. jún. 3. 18:41
 24/36 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy kifejezetten aszexuális vagyok. Csak lehet. Az is ott van hogy sokat kell várni a dologra. Még most nem tudom hogy idővel belemennék-e.
2017. jún. 3. 18:49
 25/36 anonim ***** válasza:

Az nem zavarna, ha sokat kellene várni szexre, bár tény, ha olyan a srác, nem bírnám ki, viszont nekem is vannak problémáim, rossz beidegződéseim, ami miatt több időre van szükségem, hogy elengedjem magam és bízzak a másikban. Viszont ha aszexuális lenne, az elgondolkodtatna a dolgon és hosszú távon szerintem nem maradnék meg mellette, akármennyire is szeretem.

22 éves vagyok és még igénylem erősen a dolgot egy párkapcsolat részeként :)

2017. jún. 3. 18:50
 26/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2017. jún. 3. 19:41
 27/36 anonim ***** válasza:
48%

örülnék neki

23/L/aszex

de kapcsolatot akkor mi a jóéletnek akarsz? tök felesleges

2017. jún. 5. 07:35
 28/36 A kérdező kommentje:
Ha később mondjuk családot szeretnék azt barátnő/feleség nélkül elég nehéz és érzelmi dolgok miatt is jó. :)
2017. jún. 5. 08:28
 29/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha sokat kellene várni a szexre az még nem zavarna, mert nyilván előtte megismered a másikat, önmagadat a kapcsolaton belül és szerintem ez tök jó. Másrészt Persze függ attól is milyen intervallumot jelöl a "sok" tehát nálam pl. Pár hónap még oké, de azért éveket én sem várnék. :)

Ha viszont abszolút semmi szex azt nem bírnám. Igencsak fontos számomra ez a fajta együttlét kapcsolaton belül és olykor kapcsolat nélkül is (értsd:egyéjszakás, kavarás).

Remélem valamennyiben segít ez a válasz is feleletet találni a kérdésedre.

18/L

2017. jún. 5. 09:17
 30/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenkinek a válaszokat. Ha esetleg még látja valaki szívesen várom a véleményeket, tapasztalatokat.
2017. jún. 5. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!