Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?
Egy ilyen pasi nem lenne a párom. Ugyanis számomra nagyon fontos a szexualitás, tehát számomra kizárt dolog lenne, hogy egyáltalán kapcsolatot kezdjek egy ilyen pasival. Ettől emberileg lehet nagyon értékes, de akkor csak barátként jöhetne szóba. Mivel nemcsak hogy fontos a szex számomra, hanem elég nagy igényem van mennyiség terén, úgyhogy nagyon boldogtalan kapcsolatom lenne vele, ez egész biztos, tehát bele se mennék semmibe.
29N
Előző vagyok. * és ezek miatt sokszor van veszekedés/vita/feszültség kettőnk között.
Ez a gyökere a legtöbb veszekedésünknek.
A szexhiány miatt nagyon sokszor vagyok ingerült és még olyan miatt is képes vagyok felhúzni magam pl ha egy poharat nem a helyére tesz. Ilyen kis apróságok és ezek mind a szexhiányra vezethetők vissza
"annyit hallottam, hogy a feleség, barátnő panaszkodik, hogy a férje, barátja folyamatosan csak csinálná"
Ez tipikusan a nem jól működő, szerelemtől mentes, boldogtalan kapcsolatokra jellemző szerintem. Ne ebből indulj ki, nem azt jelenti, hogy az átlagos nő nem szereti a szexet, egyszerűen csak megfelelő partner kell nekik hozzá.
Ettől függetlenül azt is tartom, amit korábban mondtam, vannak lányok a világon hasonló igényekkel.
#7 voltam.
18 éves vagy. Ezt még nagyon ne könyveld így el magadba h aszexuális vagy;)
bármi lehet, de tényleg
1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!