Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?

Figyelt kérdés
Ha kérherem kort is írjatok. Fiúk, férfiak tapasztalatait is várom ezzel kapcsolatban.

2017. jún. 3. 17:33
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2017. jún. 3. 18:05
 12/36 A kérdező kommentje:
Ja és 18 éves vagyok csak nyilvános gépről vagyok ahol többen be voltak jelentkezve és véletlenül valaki más profiljából válaszoltam.
2017. jún. 3. 18:07
 13/36 anonim ***** válasza:

Egy ilyen pasi nem lenne a párom. Ugyanis számomra nagyon fontos a szexualitás, tehát számomra kizárt dolog lenne, hogy egyáltalán kapcsolatot kezdjek egy ilyen pasival. Ettől emberileg lehet nagyon értékes, de akkor csak barátként jöhetne szóba. Mivel nemcsak hogy fontos a szex számomra, hanem elég nagy igényem van mennyiség terén, úgyhogy nagyon boldogtalan kapcsolatom lenne vele, ez egész biztos, tehát bele se mennék semmibe.

29N

2017. jún. 3. 18:10
 14/36 anonim ***** válasza:
Borzasztóan zavar. Én szeretem a páromat,ő is engem,de nagyon kevés a szex. Ez kihat a mindennapokra is. Folyamatosan csak a szexre gondolok. Hiába jó maga a szex,mindig van orgazmusom,de egyszerűen kevés. És sokszor már a maszti sem segít. Úgy érzem,hogy tehetetlen vagyok. Nagyon rossz amikor annyira kívánom már a szexet,hogy majd felrobbanok,de meg kell oldanom magamnak,holott a párom ott van mellettem. És nem tudok mit csinálni,mert szeretem,szerelmes vagyok,de megőrülök szex nélkül. Szeretőt meg nem tartok,nem is fogok,mert az nem ugyanaz. Én nem más embertől akarom megkapni,hanem attól akibe szerelmes vagyok.
2017. jún. 3. 18:11
 15/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De legalább annyival okosabb lettem, hogy megdőlt egy sztereotípia.
2017. jún. 3. 18:11
 16/36 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. * és ezek miatt sokszor van veszekedés/vita/feszültség kettőnk között.

Ez a gyökere a legtöbb veszekedésünknek.

A szexhiány miatt nagyon sokszor vagyok ingerült és még olyan miatt is képes vagyok felhúzni magam pl ha egy poharat nem a helyére tesz. Ilyen kis apróságok és ezek mind a szexhiányra vezethetők vissza

2017. jún. 3. 18:13
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

"annyit hallottam, hogy a feleség, barátnő panaszkodik, hogy a férje, barátja folyamatosan csak csinálná"

Ez tipikusan a nem jól működő, szerelemtől mentes, boldogtalan kapcsolatokra jellemző szerintem. Ne ebből indulj ki, nem azt jelenti, hogy az átlagos nő nem szereti a szexet, egyszerűen csak megfelelő partner kell nekik hozzá.

Ettől függetlenül azt is tartom, amit korábban mondtam, vannak lányok a világon hasonló igényekkel.

#7 voltam.

2017. jún. 3. 18:18
 18/36 A kérdező kommentje:
Igen csak azért gondolom nem könnyű ilyen lányt találni. Vagy legalább is még senkitől nem hallottam, hogy ő az lenne.
2017. jún. 3. 18:21
 19/36 anonim ***** válasza:
70%
Internet?
2017. jún. 3. 18:21
 20/36 anonim ***** válasza:
50%

18 éves vagy. Ezt még nagyon ne könyveld így el magadba h aszexuális vagy;)

bármi lehet, de tényleg

1es voltam

2017. jún. 3. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!