Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Titeket mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Titeket mennyire zavarna, hogyha a pasitok aszexuális lenne vagy csak sokat kellene várni a szexre?

Figyelt kérdés
Ha kérherem kort is írjatok. Fiúk, férfiak tapasztalatait is várom ezzel kapcsolatban.

2017. jún. 3. 17:33
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#27, szerintem elég szomorú, hogy aszexuális létedre így látod a dolgokat. Egy párkapcsolatnak mióta a testiség az egyetlen lényege? A barátaid sosem fogják megadni neked az életreszóló elköteleződést, nem tervezhetsz közös jövőt velük, nem leszel nekik te a legfontosabb a világon, nem kötelességük társként melletted állni, amikor csak szükséged van rájuk. Teljesen más a lelki köteléked a pároddal, mint a többi emberrel, akit ismersz. Mindezt úgy mondom, hogy nekem egyébként nagyon is van igényem a szexre.

#29, csupán kíváncsiságból, mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem: ha már 18 évesen úgy érzed, elengedhetetlenek számodra az egyéjszakás kalandok, akkor mióta élsz nemi életet?

2017. jún. 5. 14:19
 32/36 anonim ***** válasza:
48%

Kedves előttem szóló!

Nem elengedhetetlen, de ha úgy hozza a helyzet/sors/élet, akkor miért hagynám ki, ha semmi köttötségem kapcsolatot illetően. Fiatal vagyok és szabad, inkább most "élem ki" magam, mint 30-40 éves családanyaként..

De, hogy kérdésedre is válaszoljak, 2015.november 21-e óta élek nemi életet. Remélem kielégítettem minden kíváncsiságod,

Üdvözlettel:

2017. jún. 5. 19:36
 33/36 anonim ***** válasza:
Én aszex vagyok, örülnék egy olyan kapcsolatnak ahol kb bffek vagyunk, de a pasim nem néz rám szexuálisan v idk, nem szexelünk, nem csókolózunk, max ölelkezünk...
2017. jún. 10. 00:50
 34/36 anonim ***** válasza:

Jah én vagyok #33

21 éves csaj...

az aszexualitás egy spektrum am. Sztem biztos rajta vagy de nem feltétlen aszex, lehet, hogy demi vagy szürke, nézz utána ha tudsz. Nekem segített.

Vannak akik azt is hiszik, h a szexualitás fluid, vagyis változik.

2017. jún. 10. 00:58
 35/36 anonim ***** válasza:

Személy szerint az egyik soroztból tudnék "idézni" egy karaktert.

" Csak x éve vagyunk egy pár, ha egy szobában aludnánk még kibeszélnének."

Agymenők Sheldonja számora ideális lenne, csak kicsit érzelmesebb kiadásban :)

20/l

2018. jan. 17. 02:32
 36/36 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, elég későn válaszolok a kérdésedre, de most éppen ebben a témában nézelődtem és véletlenül belebotlottam. Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna. Az igazat megvalkva, egy ideje bennem is felmerült a gyanú, hogy hajlok az aszexualitás felé, de néha én is ugyanúgy belegondolok abba, hogy talán nekem is csak időre van szükségem, ami alatt akár 1-2 évet is értek. Abban mindenesetre 100%-ig biztos vagyok, hogy számomra nem a testiség lenne egy kapcsolat mozgatórugója, hanem az érzelmek, a közösen szerzett élmények. 17/L
2018. júl. 18. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!