Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruáció alatt szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatt szex?

Figyelt kérdés
Olvastam hogy nem veszélyes de ami fura hogy ilyenkor kivagyok éhezve szexuálisan. Máskor nincs nagy libidóm alig élvezem a szexet de ilyenkor már ha hozzám érnek felizgulok. Normális ez? Mert a legtöbb pasit zavarja
2017. jún. 20. 14:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Csak ízlés, gusztus dolga. Na meg nagyobb a fertőzésveszély a nőknél. Sokan gyakorolják.
2017. jún. 20. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
"enyhébb" napokon belefér gumival 21/f
2017. jún. 20. 15:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mi a barátnőmmel olyankor is szoktunk szexelni.igaz csak zuhany alatt. Szerintem ez normális.
2017. jún. 20. 15:27
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Jó kalóz a Vörös-tengert is átszeli. 😊
2017. jún. 20. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Mi szoktunk ha megkivanjuk egymást. Törölköző hogy ne kenjük össze az ágyat aztán zuhany. :)
2017. jún. 20. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én próbáltam. Ne. Alig bírtam felizgulni ráadásul a barátnőmnek is fájt
2017. jún. 20. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem pálya, mert eleve nagyon nedves vagyok szex közben, plusz a vérzésem is elég erős, és az már túl sok takarítanivaló lenne, de ha valakinek működik akkor normális teljesen, persze
2017. jún. 20. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Csakis óvszerben csináld, ilyenkor nagyobb esèlye van hogy elkapsz valami fertőzést
2017. jún. 20. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
En csak zuhany alatt probalnam.
2017. jún. 21. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!