Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex menstruáció alatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex menstruáció alatt?

Figyelt kérdés

Hogy mondjam meg a barátomnk hogy megvan .. ? Gáz elmondani ? vagy ha elkezd csokolgatni ,ez ki''''aszás a sráccal, ha felizgul és utána mondom hogy bocsi de megvan.. :DD

vagy titeket nem is zavar ? Orális szenál pl ?

Tampon vagy betét inkább ?

2017. máj. 26. 20:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Gumi meg törölköző, aztán miértne?
2017. máj. 26. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

Annyira latszik a kerdesedbol hogy gyerek vagy meg. "nokent" ilyen kerdest nem teszunk fel. Es miert vigyorogsz azon,hogy ki..nel a baratoddal ha leallitanad mert menzelsz csak nem szolsz idoben. Nekem eg a bor a pofamon!

N/24

2017. máj. 26. 20:32
 3/17 A kérdező kommentje:
köszi elozoválaszolo :) , ezek szeirnt nem undorodtok tole ? és a láyok hogy szokták elmondnai ? és tampon vagy betét ?
2017. máj. 26. 20:33
 4/17 anonim ***** válasza:
Elolvastam kétszer, a stílusból és a szövegből az jön le, hogy te csak pettingeltél még, és attól is vagy ilyen bizonytalan. Hát, azt valóban ne várd el tőle hogy szájjal csinálja, még kézzel se nagyon, csak ha benne van a tampon és "biztonságos", akkor lehet, de sokkal jobban teszed ha nem ő fog találkozni a "madzaggal", hanem szólsz neki. Bár ennek elég egyértelműnek kéne lennie, hogy nem ábrándítod ki ilyen hülyeségekkel. Miért nem akarsz szólni, miért nem akarod megmondani? Megbeszélni vele, vagy ilyesmi, nem?
2017. máj. 26. 20:38
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem undorító, bár a nyalakodás azért elmarad...

Hogy mondják el? Erősen pirulva! :D

2017. máj. 26. 20:40
 6/17 anonim ***** válasza:
3. Napon Soft Tampont helyezek fel így lehet szexelni. Nincs vér nincs szag de íze se
2017. máj. 26. 20:44
 7/17 anonim ***** válasza:
96%
Jó kalóz a Vörös tengert is átszeli. Mehet, gumi nélkül is. 😊
2017. máj. 26. 20:44
 8/17 A kérdező kommentje:
jöhetmég válasz
2017. máj. 26. 20:47
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi a barátnőmmel akkor is szexelünk, annyi csak, hogy én nem kényeztetem orálisan! Viszont csakis gumival, a fertőzések elkerülése végett. Mivel betétet használ ilyenkor főleg, a tampont meg kiveszi előtte, így a vér mennyisége minimalizálódik abban az 1-2 órában.

Mond el a barátodnak időben ezt a dolgot, hogy neked megvan, mert ha csak akkor tudja meg, hogy vértengerrel van dolga, lehet, hogy ott is hagy egy életre, mert ennyit sem mondasz el neki... Jobb előtte megbeszélni, hogy mint is fog menni az egész dolog, ha megvan... Vagy azt mondja, hogy most ne, vagy így meg úgy.

De röviden, menstruáció alatt is megy a szex!

19/F

2017. máj. 26. 21:22
 10/17 anonim válasza:
Szerintem egyszer mond el neki aztán vagy megjegyzi vagy nem éredemli meg hogy többet kapon a felizgulásnál
2017. máj. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!