Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex menstruáció alatt?
Hogy mondjam meg a barátomnk hogy megvan .. ? Gáz elmondani ? vagy ha elkezd csokolgatni ,ez ki''''aszás a sráccal, ha felizgul és utána mondom hogy bocsi de megvan.. :DD
vagy titeket nem is zavar ? Orális szenál pl ?
Tampon vagy betét inkább ?
Annyira latszik a kerdesedbol hogy gyerek vagy meg. "nokent" ilyen kerdest nem teszunk fel. Es miert vigyorogsz azon,hogy ki..nel a baratoddal ha leallitanad mert menzelsz csak nem szolsz idoben. Nekem eg a bor a pofamon!
N/24
Nem, nem undorító, bár a nyalakodás azért elmarad...
Hogy mondják el? Erősen pirulva! :D
Mi a barátnőmmel akkor is szexelünk, annyi csak, hogy én nem kényeztetem orálisan! Viszont csakis gumival, a fertőzések elkerülése végett. Mivel betétet használ ilyenkor főleg, a tampont meg kiveszi előtte, így a vér mennyisége minimalizálódik abban az 1-2 órában.
Mond el a barátodnak időben ezt a dolgot, hogy neked megvan, mert ha csak akkor tudja meg, hogy vértengerrel van dolga, lehet, hogy ott is hagy egy életre, mert ennyit sem mondasz el neki... Jobb előtte megbeszélni, hogy mint is fog menni az egész dolog, ha megvan... Vagy azt mondja, hogy most ne, vagy így meg úgy.
De röviden, menstruáció alatt is megy a szex!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!