Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruáció elötti szexet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció elötti szexet lehet élvezi?

Figyelt kérdés

Barátnőm Vasárnapra várja a menzeszét, de mivel már lassan 3 hete nem találkoztunk ezért csak most tudnánk együtt aludni.

Szombat este, ha tényleg Vasárnap jönne meg, még élvezheti a nyelvemmel való kényeztetést?

2017. máj. 11. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Miert kerdeztek hulyesegeket?:D
2017. máj. 11. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem csak előtte, alatta is ugyanúgy tud élvezni...
2017. máj. 11. 21:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ilyen szempontból nem befolyásol semmit? Bocsi, nem vagyok nő, nem tudom ezeket.:D
2017. máj. 11. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet.
2017. máj. 11. 21:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg foleg tudnod kene:D
2017. máj. 11. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kényeztesd nyelvvel, akár még alatta is... ;)
2017. máj. 11. 22:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Menstruáció előtti hetekben/napokban a legjobb! Legalábbis nekem. :D Olyanokat élvezek, hogy húúú...
2017. máj. 11. 22:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Mielőtt megjönne a menstruációm jobban vágyom a szexre , és jobban el is élvezek. Menstruáció alatt nem sexelünk
2017. máj. 12. 12:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem olyankor nem jó inkább sűrű és tapadös a nedvem és nem síkos így fájdalmas szoval olyankor inkább csak orális szex van. De menzim 3., 4. Napján felhelyezek egy Soft Tampont és tudunk szexelni.23 L
2017. máj. 12. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!