Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ez normalis hogy ennyire faj?
Most fogok eloszor ugy lefekeduni a baratommal hogy meg van nekem. De nagyon felek mert kb 3 honapja mikor menstrualok es felteszek egy tampont nagyon faj a mehszajam es elkezd gorcsolni a hasam tole.
Na most ezert felek hogy ha szexelek akkor meg jobban fog fajni. Van olyan aki menstruacio kozbe nem tud szexelni emiatt vagy mas miatt?
Sokan vannak akik nagyon szenvednek
Miert erolteted a szexet ha ilyenkor nem esik jól?
En pl férfiként hanyagolom ilyenkor
Én már a tampont se értem miért erolteted ha fáj de mindegy...Még a betét egészségesebb is mint a tampon.
De a kérdésre valaszolva próbáld ki csak akkor tudod meg. Max ha fáj közben abba hagyjatok és kész.
Meg is érdemled, hogy fájjon, már ne is haragudj!
Mi fél évet toltunk le távkapcsolatban, amiből 10/9 úgy találkoztunk, hogy 1-2. napunkon már megjött, de akkor - bármennyire is kívántuk egymást - esze ágában nem volt a páromnak leteperni ha én nem "adtam zöld utat" neki.
A kedvesed is megérthetné, hogy neked olyankor fáj és ne akarjon már megdugni.
Szpd le, vagy verd ki neki aztán csá.
Ki mondta hogy csak a parom akar velem lefekudni?
En is ugyanugy kivanom ot.
Csak megkerdeztem van e olyan modszer ami miatt nem fog annyira fajni. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!