Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Menstruáció alatti szex?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció alatti szex? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a menstruáció alatti szex befolyásolhatja-e a menstruáció hosszát, illetve erősségét (nem vérzett olyan erősen utána)? Volt valakinek ilyen tapasztalata?
2017. máj. 28. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Fájdalom csökkentő tud lenni, de ez nem mindig igaz, mert lehet olyan is, akinek rettentően kényelmetlen olyankor az aktus. De ha elkezditek, és nem fáj, sőt, még jól is esik, akkor hajrá.

Higiéniára kell odafigyelni nagyon, illetve arra, hogy ilyenkor sokkal sebezhetőbb a test, hiszen alul még inkább "nyitott".

+érdemes megvárni amíg nem ömlik a vér már... azért mindennek van határa, kellemetlenné tudja tenni a dolgot, ha nagy mennyiségben jön.

2017. máj. 28. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Gyorsabb lefolyasu mivel aktus kozben eltavozik a cucc nagy resze.
2017. máj. 28. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Mivvel megduzzadnak az erek így kevesebb lett a vérzés utána nekem de a hosszán nem változtatott
2017. máj. 28. 19:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. máj. 28. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Annó, exxemmel sokat szeretkeztünk havi alatt, jobban kívánta, jobb volt a szex olyankor.

Első 2-3 nap, míg fájt a pocija, nem volt szex, de miután elmúlt a fájás, hatalmasakat szeretkeztünk.

2017. máj. 28. 21:53
 6/7 anonim válasza:
0%
Nem ajanlatos a ver kimarja a kotttont es a tejfol felmegy es mivel keveredik a verrel igy ikrek lesz. Azota boldog anyluka vagyok.
2017. máj. 28. 22:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Semmi extra, én érzékenyebb vagyok olyankor, így jobb a szex, viszont könnyebb is fájdalmat okozni emiatt.
2017. máj. 31. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!