Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ribi lennék emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ribi lennék emiatt?

Figyelt kérdés
Mert igent mondtam egy férfinak,hogy legyen köztünk szexkapcsolat.
2017. jún. 16. 08:33
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Én meg letojom a ti véleményeteket,én ismerem őt
2017. jún. 16. 19:06
 32/41 anonim ***** válasza:
76%
Akkor miért kérdezted?:) primitív vagy
2017. jún. 16. 21:30
 33/41 anonim ***** válasza:
#29 Hát sajnálom, hogy nem megerősítést kaptál. Mást választ úgysem fogadsz el (ami egyébként szintén várható volt). De nembaj, az ember sokszor csak a saját kárán hajlandó tanulni és ez így müködik, mióta világ a világ. A süti/kávé meghívásom még mindig áll (ha másnem akkor amikor majd összetört szivecskével pityeregsz).
2017. jún. 17. 00:00
 34/41 A kérdező kommentje:

Hidd el nem fogok,és nem hiszek a károgó varjaknak ,akik valószínűleg csak irigyek ,mert neked nem jut nő!!

Ja és hidd el ,hogy utána tudok járni a dolgoknak ,hogy ő nős e vagy sem van nekem annál a cégnél,ahol ő dolgozik olyan ismerstégem,hogy megmondják az igazat nekem. Amúgy meg

2017. jún. 17. 10:55
 35/41 A kérdező kommentje:
Miért hazudna?! Ha nős lenne előbb-utóbb úgyis lebukna,mert annyit nőzik. Másrészt meg sosincs otthon.
2017. jún. 17. 10:56
 36/41 anonim ***** válasza:
#33 Aztán voltál már nála? Ja terel amikor arról van szó, hogy nála találkozzatok? Na még mindig azt mondom, hogy ne nekem legyen igazam. Semmi irigyseg nincs bennem, csak van némi tapasztalatom a lókötő férfiak terén. Nem egy lány sírta már ki a vállamon magát, mert szerelmes lett valami neten felszedett csókába, aki persze csak kihasználta egy kis ungabunga kedvéért. Na nem azt mondom, hogy ne feküdj le vele, hanem, hogy nézz azért a körmére.
2017. jún. 17. 12:24
 37/41 A kérdező kommentje:
Üzenem a károgó varjaknak a pasi szingli,mert mondta ,hogy nem akarja magát elkötelezni senki mellett se!!
2017. jún. 23. 09:32
 38/41 anonim ***** válasza:
Szuper. Magyarán, nem tart téged annyira értékesnek, hogy megfogjon magának, de arra jó vagy, hogy ürítsen. Végülis, ha neked ez így okés (tehát te se tartod többre érdemesnek, mint, hogy kielégítse a testi szükségleteidet), hát nosza rajta.
2017. jún. 23. 10:59
 39/41 A kérdező kommentje:
38 mit nem értesz azon ,hogy NEM AKARJA MAGÁT ELKÖTELEZNI??! Nem csak velem,senkivel sem!!
2017. jún. 23. 11:09
 40/41 A kérdező kommentje:
38 am meg én is az élvezetért használnám!!
2017. jún. 23. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!