Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg ribi lennék emiatt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ribi lennék emiatt?

Figyelt kérdés
Mert igent mondtam egy férfinak,hogy legyen köztünk szexkapcsolat.
2017. jún. 16. 08:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Emiatt nem vagy ribi.
2017. jún. 16. 11:17
 22/41 anonim ***** válasza:
61%

#19 vagyok, mikor írtam olyan, hogy úgysem hiszem el? Nem mondtál semmit a megismerkedésetekkel kapcsolatosan, így felállítottam egy tapasztalatokra alapuló teóriát.

Nem te voltál egyébként az a kérdező, aki azon csodálkozott, hogy igent mondott a szexre, a pasi meg nem hitte el és vagy 10x megkérdezte, hogy de biztos? (most nem találom a kérdést)

2017. jún. 16. 11:18
 23/41 A kérdező kommentje:

Tessék akkor légy boldog a neten ismertem meg :D

Boldogabb lettél??! Mi bajod a netes ismerkedéssel??!

2017. jún. 16. 11:21
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Úgysem az a lényeg,hogy hol ismerted meg...Nem,nem vagy r.ibanc.
2017. jún. 16. 11:26
 25/41 anonim ***** válasza:
61%
#22-es vagyok: így, hogy ezt tisztáztuk, akkor vissza is térhetünk az #5-ös válaszomra: szóval tuti van csaja is (igen, ebben is van tapasztalatom dögivel), szóval úgy menj bele ebbe a kapcsolatba, hogy ha balfék a pasi és lebukik, akkor lehet, hogy kissé meglesz tépve a hajacskád és tényleg lesz olyan ember, aki ribinek fog tartani (a srác barátnője mindenképpen). Ráadásul a kis szivecskéd is össze fog törni, mert úgyis beleszeretsz így kezdő kis naív lánykaként. Na de befejezem a trollkodást, én szóltam. Azt csinálsz ezzel az információval, amit akarsz. Kívánom, hogy ne nekem legyen igazam és boldog pár legyen végül belőletek.
2017. jún. 16. 11:28
 26/41 A kérdező kommentje:
Miért nem fogod fel,hogy nincs nője? Amúgy is ,ha lenne miért én lennék megtépve ,a pasi hibája ,hogy nem mondta el ,nekem azt mondta ,hogy nincs senkije ,én miért kételkedjek benne?! Egyébként is utána jártam a dolgoknak a pasi elvált....
2017. jún. 16. 11:36
 27/41 anonim ***** válasza:
#25 Na elvált. Hát reméljük igaz és nem jön elő később azzal, hogy elváltam, de még egy lakásban lakunk az ex-feleségemmel ...ja meg igazából még a válási papírokat sem írtuk alá. Na örülj neki inkább, hogy találkoztál egy tapasztalt férfival, aki kicsit rávilágított a naivitásodra és talán elkerülsz vele egy komoly szerelmi csalódást. Ha pesti vagy, meghívlak egy kávéra/sütire/akármire kárpótlásul a kekeckedésemért ...ha szeretnéd :)
2017. jún. 16. 13:25
 28/41 A kérdező kommentje:
27-es attól ,hogy téged átb..tak a férfiak,attól engem nem biztos,hogy átfognak....
2017. jún. 16. 14:00
 29/41 anonim ***** válasza:
#27 Ha figyelmesen elolvastad volna a hozzászólásomat, férfi vagyok :)
2017. jún. 16. 14:08
 30/41 anonim ***** válasza:
Szerintem a #29esnek van igaza,de tetudod.:)
2017. jún. 16. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!