Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a vézna alacsonyabb fiúkat szeretik?
Figyelt kérdés
A megfigyelés szerint olyan fiúknak lehet csaja, aki max 70 kg és max 180 cm..ez az a mérethatár, amiérr lelkesednek a csajok, ezt több lány is írta már nekem és én is így látom, kérdés, miért van ez így és miért titkolják az igazságot?2017. jún. 15. 20:40
21/24 anonim válasza:
20-as
teljesen egyetértek veled.
19-es
és persze a magasságodat is továbbadod nekik. Szerencsés gyerekek.
22/24 anonim válasza:
A magas pasiknak sem mindig könnyű.
Pl. kamaszként meg kell tanulni, hogy hogy kezeld a magasságodat, különben esetlennek tűnsz.
23/24 anonim válasza:
Én magas vagyok, de tény hogy a vékony srácokat kedvelik. Legalábbis sokkal inkább mint a kicsit is túlsúlyost. Régen sok lánynak tetszettem, de felszedtem pár kilót és rám se néznek.
24/24 anonim válasza:
Pár kiló ide vagy oda nem számít; hacsak az a pár nem 10-20.
Egy kis pocakkal nincs gond, de némely pasi iszonyat hájas; nyilván azt egy nő sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!