Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért a vézna alacsonyabb fiúkat szeretik?
Hát, emellett a kérdés mellett nem bírok elmenni szó nélkül:
TE TELJESEN HÜLYE VAGY, KÉRDEZŐ??! Vagy vak??! Ennek kb PONTOSAN A FORDÍTOTTJA igaz!! Alacsony fiúként kb lehetetlen csajozni, olyan, mintha 175 centimalatt kinden centi 5 centinek számítana, a csajoknak afölött kezdődikmaz élet. Nézz szét a Randivonalon, mindenki 180+ centis pasit akar. És a véznaság... beszarok. Te tényleg ennyire vak vagy, vagy melyik bolygón élsz??! 24 éves vagyok, még soha nem voltam 70 kiló, gyerek- és kamaszkoromban meg majd' elfújt a szél. Ha valamit, a véznaságot rühellik a csajok. Sokáig egy csaj se vett komolyan, 16 évesen lehetett volna valami először, 18 évesen csókolóztam. És még mindig szűz vagyok. Annyira valótlant állít a kérdésed, hogy már-már cinizmusnak érzem, jivel egyfolytában azt látom, hogy csak azt nézik valamibe, aki magas, és kisgyerekként néznek arra, aki vézna. De természetesen kindig elmondják, hogy azért nem kell aggódni, majd megtalálod az igazit. Csak soha nem az, akinezt mondja. Szinte sért a kérdés, ritkán b'szom ennyire fel magam egy ide kiírt kérdésen.
170 cm vagyok, 30 éves szűz ez miatt
többet nem is írok
Mert az anti-női "Női amgazinokban" és blogokban, na meg a sok retardált fászbuk oldalon azt írják, hogy az a jó.
Aztán beléjük programozzák, hogy a ronda, ferdeszájú dúsbegek a szekszik.
Aztán meg mennek a normális, helyes pasikhoz rinyálni, hogy jajjmármegintezismegcsaltjajjj. :D
Én 193 centi vagyok, és 90 kiló.
Soha nem "dugtam" még nővel, de rengeteget szeretkeztem; imádom a nőket kényeztetni, és nőként kezelni őket.
Kinyitni előttük az ajtót, odafigyelni rájuk, vigasztalni ha szomorúak, együtt örülni velük ha vidámak.
Szerintem ez kell a nőknek.
(Nős vagyok, és van két kisfiam - ezt az értékrendet fogom továbbadni nekik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!