Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért a vézna alacson...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért a vézna alacsonyabb fiúkat szeretik?

Figyelt kérdés
A megfigyelés szerint olyan fiúknak lehet csaja, aki max 70 kg és max 180 cm..ez az a mérethatár, amiérr lelkesednek a csajok, ezt több lány is írta már nekem és én is így látom, kérdés, miért van ez így és miért titkolják az igazságot?
2017. jún. 15. 20:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%

Hát, emellett a kérdés mellett nem bírok elmenni szó nélkül:

TE TELJESEN HÜLYE VAGY, KÉRDEZŐ??! Vagy vak??! Ennek kb PONTOSAN A FORDÍTOTTJA igaz!! Alacsony fiúként kb lehetetlen csajozni, olyan, mintha 175 centimalatt kinden centi 5 centinek számítana, a csajoknak afölött kezdődikmaz élet. Nézz szét a Randivonalon, mindenki 180+ centis pasit akar. És a véznaság... beszarok. Te tényleg ennyire vak vagy, vagy melyik bolygón élsz??! 24 éves vagyok, még soha nem voltam 70 kiló, gyerek- és kamaszkoromban meg majd' elfújt a szél. Ha valamit, a véznaságot rühellik a csajok. Sokáig egy csaj se vett komolyan, 16 évesen lehetett volna valami először, 18 évesen csókolóztam. És még mindig szűz vagyok. Annyira valótlant állít a kérdésed, hogy már-már cinizmusnak érzem, jivel egyfolytában azt látom, hogy csak azt nézik valamibe, aki magas, és kisgyerekként néznek arra, aki vézna. De természetesen kindig elmondják, hogy azért nem kell aggódni, majd megtalálod az igazit. Csak soha nem az, akinezt mondja. Szinte sért a kérdés, ritkán b'szom ennyire fel magam egy ide kiírt kérdésen.

2017. jún. 15. 23:15
 12/24 anonim ***** válasza:
24%

170 cm vagyok, 30 éves szűz ez miatt

többet nem is írok

2017. jún. 16. 00:29
 13/24 anonim ***** válasza:
Ezt honnan veszed?
2017. jún. 16. 01:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Engem többször elutasítottal és sztem valójában a csajokat zavarja a magas fiú, olyat keresnek ami hasonló hozzájuk..ismerek egy vézna fiút és badoon is folyton ráírnak és dugnak vele és nem értem miért valamint lányok röbben is írták h az egész vékony fiúkért vannak oda.
2017. jún. 16. 07:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Tudod mit, igazad van barátom. A társadalom esze/krémje a badoon található, ja.
2017. jún. 16. 07:42
 16/24 A kérdező kommentje:
A randizást nem észre játszák
2017. jún. 16. 08:35
 17/24 minecraft2 ***** válasza:
100%
What? :D ilyet szol azert szuz mert h 170 centi.. Èn is annyi vagyok ès? Ez csak kifogas ott mas lesz a gond.
2017. jún. 16. 15:35
 18/24 anonim ***** válasza:

Mert az anti-női "Női amgazinokban" és blogokban, na meg a sok retardált fászbuk oldalon azt írják, hogy az a jó.

Aztán beléjük programozzák, hogy a ronda, ferdeszájú dúsbegek a szekszik.

Aztán meg mennek a normális, helyes pasikhoz rinyálni, hogy jajjmármegintezismegcsaltjajjj. :D

2017. jún. 20. 10:10
 19/24 anonim ***** válasza:
60%

Én 193 centi vagyok, és 90 kiló.

Soha nem "dugtam" még nővel, de rengeteget szeretkeztem; imádom a nőket kényeztetni, és nőként kezelni őket.

Kinyitni előttük az ajtót, odafigyelni rájuk, vigasztalni ha szomorúak, együtt örülni velük ha vidámak.

Szerintem ez kell a nőknek.

(Nős vagyok, és van két kisfiam - ezt az értékrendet fogom továbbadni nekik.)

2017. jún. 20. 15:09
 20/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, és most mi ezzel mit kezdjünk? Magas vagy és erős, ezért bolondulnak érted a csajok. Élvezed az életed, mert mindig volt kivel szexelni, és utólag leőntöd egy lovagias mázzal, miszerint neked igazából a belső értékeidbe szerettek volna bele. Én is lovagias vagyok, én os kinyitom előre az ajtót, én is szeretem (szeretném) kényeztetji a csajokat, csak nekem nincs. Mert nem vagyok mindehhez "mellesleg" 190 centi. Mondanám, higy cinikus fagy, de tudom, hogy nem vagy az; egyszerűen nem làtod, mi a probléma, mert téged nem érint. Az élet szerinted egyszerű, mert neked valóban az: csak kell egy jó kiállás, jó duma, kedvesség, jó modor, és már vannak is csajok, akik a karodba dőlnek. Csak te nem tudod, hogy az egész azért van, mert külsőleg is megfelelsz nekik, ezt csak az tudja, akinél a magasság hiányzik. Álomvilagban élsz, de jó neked.
2017. jún. 20. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!