Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondják, hogy az alacson...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy az alacsonyabb nőkhöz nem elég kisebb farok?

Figyelt kérdés

Alacsonyabb lányoknál elvileg kisebbnek kell lennie a vagina mélységének, amíg be tudja fogadni a péniszt és nem nyomja a méhszájat. Egyszerűen a többi szerv elhejeszkedése miatt muszáj kisebbnek lennie, persze azt tudom hogy pl. a kisajkak is dúzzadnak aminek mérete nyílván szubjektívebb, így ezért is van eltérő pénisz méret igénye alacsony és alacsony, magas és magas lányoknak/nőknek... De ez igen kevés cm-ert befolyásol. Valamint azt is tudom, hogy mondjuk szülésnél extrém tágulásokról is szó lehet, de ez már szintem minde esetben fándalommal jár és nem hiszem hogy egyszerüen a szexuális izgalomnál is hasonló mértékű tágolásról lehet szó.

De igen még ez is (részben) magyarázat lehet a különböző igényekre -egyforma magasságnál-.

De ha halmazokra bontjuk a kategóriákat, akkor mindenképpen azt kapjuk, hogy a alacsonyabbak között több a kisebb péniszt igénylő személy.

Vagy valamit ngyon nem értek.

Vélemények, magyarázatok?

Előre is köszi!

2017. jan. 29. 01:20
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nyomd el a komplexusod inkább és ne agyalj ilyeneken még félkettőkor is, akkora amekkora, rajtad múlik mit kezdesz vele.
2017. jan. 29. 02:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Nekem telnesen jó, majdnem 20 cm. És még sosem okoztam vele fájdalmat.

És vizuálisan azért a nagy jobban tetszeni szokott a lányoknak, így jobban felizgúlnak és ha ügyi is vagyok akkor nagyot élveznek...

Tehát nincsenek (ilyen jellegű) komplexusaim.

A kérdés azért van mert érdekel.

2017. jan. 29. 03:08
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
A magasságnak nincs köze a hüvely nagyságához.Genetika az egész.Javaslom a női nemi szervek anatómiájának a tanulmányozását.Goggle a barátod.
2017. jan. 29. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdező, tetszik a számolási módszered!

Van egy 11cm-es cerkád, te "majdnem 20"nak titulálod..de igazad van, az a pár cm eltérés már semmiség, az majdnem 20.

2017. jan. 29. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:
ez full hülyeség és senki nem mond ilyet. amúgyis tiszta zagyvaság az egész kérdésed.
2017. jan. 29. 11:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Pont ez az, hogy amennyire tőlem telt tanulmányoztam...

Mi a zagyvaság benne?

Hagyjuk már a személyeskedést! Mégis honnan tudnád, hogy mekkora nekem? És miért olyan hihetetlen a 20 cm? Kb. 10ből 1 férfinak ekkora.

A világ legnagyobb mért pénisze pedig 36.30 cm.

2017. jan. 29. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a 20cm es péniszfejlesztőben alig egy cm hely van, csak én nem találtam még nőt akibe rendesen betehetném tövig,főleg hátulról,de keresem. 44/F
2017. jan. 29. 15:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyelem! Felnőtteknek szóló tartalom,egyesek számára kifogásolható lehet ebben az esetben a vissza gombbal hagyja el az oldalt! Egy átlagos vagina nyugalmi állapotban 7-10cm felizgulva 12,5/15 és bemegy 20/23(max) ez egy átlag nő!A nők(nyugiban) 7-15cm mélyek +vannak a big berthák.150% a minimum hosszabbodás de 200-300% simán.Tehát egy(nyugis)12-15ösbe simán tövig egy 25-28as(35) a big berták ezt így hívják amcsiba a nőgyógyászok hosszabb is elfér(40).Szélességben 2,5cm az alap 7.5széles re.A nők a 4cm élvezik,a 4,5kielégítő,a 4,5-5ös fele közel ideális,5-5,5-6ideális.

Nem beszélve a kutatásokról van akinek a méhnyak alatti/mögötti rész hosszabb mint a hüvelye alatta hátra lehet csúszni, ott van az A pont Pfe zone orgazmus (nem méhszájbökdösés! ezt érzéssel és erőből lehet csak és nem felfele görbülővel) Tapasztalatból:van olyan nő akinek rugalmatlan kemény izomgyűrűje van és van akinek hihetetlenül rugalmas puha tágulékony hüvelye van(ez sokkal élvezetesebb)

2017. jan. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!