Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem találkozok szinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találkozok szinte soha gyakoris pasival?

Figyelt kérdés
Vagyis napi 3-5 szexet akar minimum és bírja is előjáték nélkül minimum fél óráig egyenként, végig kőkemény neki és egymás után tudja nyomni, nem lankad le. Addig nem végez amíg nem okoz orgazmust, többet is és persze szenvedélyes de figyelmes is. Ugye ilyenek a fèrfiak itt, de akkor miért találkozik alig ilyen pasikkal a való életben? Ennyivel jobbak a gyakoris pasik mint a többiek? Mert azt nem hinném hogy csak szájhősködnek.

#férfi #tökéletesség #szexisten #adonisz #Gyakoris pasi #fèrfias
2017. jún. 15. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A való életben is hazudnak az emberek mint a vízfolyás.. hát még egy anonim oldalon. Nem tudom mit vártál:D

Mindig licitálni kell, többnek meg jobbnak lenni.. és nagyon sokan beállnak a sorba, elég szomorú, de ez van.

2017. jún. 15. 21:11
 12/19 anonim ***** válasza:
Vagy csak lehet ,hogy nem egy helyen éltek .:) nem kérek privátot 22f
2017. jún. 15. 21:51
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérlek, én kettővel is találkoztam innen. Na inkább hagyjuk is, de annyit azért elárulok, hogy a valóságnak semmi köze nem volt az itt előadottakhoz...😃😃😃
2017. jún. 15. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Ezt neked mondták itt, vagy átélted?
2017. jún. 16. 01:33
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak mert napi 30 ilyen üzenetet kapok. Hárommal találkoztam innen. Hát kibaxott nagy szájhősök,bizony. Ezt úgy mondom, hogy egyikkel sem volt szex. Mindegyik hazudott a koráról, kinézetéről. Vilt,amelyik beszélni sem bírt normálisan élőben. Minden 2.szava ba..ki, vagy vágod volt. A férfiak krémje...
2017. jún. 16. 08:03
 16/19 anonim ***** válasza:
Nos igen, a kamus réteg pont az, amelyik ismerkedni is itt akar.
2017. jún. 16. 10:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem is akarsz találkozni innen senkivel?

Egyébként az a baj, ha az ember őszinte akkor hülyének nézik itt.

Máshol meg még rosszabb a kamu arány.

2017. jún. 16. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy ez nem csak itt és nem csak ebben a témában hazudik. A legtöbb ember ezt teszi, mert ettől várnak sikereket. Aztán amikor jön a pofáraesés, akkor meg milyen kegyetlen az élet. Én pl. ha nem akarok hazudni, de kellemetlen lenne elmondani, akkor inkább nem mondok semmit. De konkrétan a szex egy olyan téma, ahol nincs értelme a kamuzásnak.
2017. jún. 16. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:
De csak "szinte" soha ;)
2017. jún. 16. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!