Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó a gyakoris hiszti?
Először pár szót magamról. 18 éves, gimnazista lány vagyok, az átlagnál nagyobb számokkal. 175 cm és 95 kg vagyok. Mindezt lerendeztem magamban, nem sajnáltatom magam, nem picsogok mindenkinek, hogy jajj dagi vagyok, miért nem fogadnak el... Magabiztos vagyok, mert ha tükörbe nézek, én csinosnak és vonzónak látom magam. Meg is van az egésznek az eredménye. 15 évesen kezdtem randizgatni, 16 éves korom óta vagyok együtt a jelenlegi barátommal. Nem a súly a szerelem mértékegysége. És a picsogógnak ez a bajuk! Nem elégedettek, de nem tesznek semmit, csak várnak a csodára és közben árad belőlük a negatív életérzés. Ami meg nem túl vonzó.
Szóval csak annyit akarok mondani, hogy mindenki megtalálhatja a párját, csak nem szabad belesüllyedni az önsajnálatba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!