Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén én találkozok csak ilyen pancserekkel?
Figyelt kérdés
Nem voltam sok fiúval így nem akarok általánosítani de miért van az,hogy a szexuális vágyaimat egy pasi sem képes kielégíteni?Én vad vagyok,sokéig bírom,szivesen csinálom.Az eddigi barátaim is áradoztak milyen jó vagyok és milyen jó velem,na de 5 percig?Értem én,hogy 5 perc múlva megint áll de ugy nem nagy dolog ha csak 5 percig tart.Mégis olyan nagy dolog lenne,hogy csak egyszer ne 5 vagy 10 percig tartson az egész? Azután mint aki jól végezte dolgát happy van?De a szájhősködés megy,hogy így megadnám neked ugy megadnám neked.Vagy ha már csak ennyit bírnak a szexben.Akkor legalább némi nyelvtudásuk lenne,de nem érzek semmit.Komolyan nincs olyan pasi? csak egyszer az életben aki tényleg kielégít?2016. dec. 13. 18:59
1/20 anonim válasza:
Két perc alatt eldurranok, de felolvasom rajtad az egész Bibilát is ha az a kívánságod.
2/20 A kérdező kommentje:
és kérlek ne higgyétek azt,hogy esetleg sz*xhirdetés ez,egyszerűen érdekel,hogy van e ilyen?
2016. dec. 13. 19:04
3/20 anonim válasza:
Persze hogy van, de idővel jön az is. Nem gyakori a született őstehetség lepedőakrobatikában. Hány évesek voltak az eddigi gyorstüzelők körülötted?
4/20 A kérdező kommentje:
mint említettem nem sok pasival voltam,főképp azokkal akikkel együtt is voltam,ebbe viszont többféle korosztály sorolható.Tehát nem egy genercáióban voltam végig.18,24,35,42
2016. dec. 13. 19:07
5/20 anonim válasza:
Akkor csak szerencsétlenül választottál. Férfiban is van pont ugyanolyan mint te, csak hát őt is meg kell találni :)
6/20 A kérdező kommentje:
igazadlehet,bár megtalálnám.:)
2016. dec. 13. 19:10
7/20 anonim válasza:
Sajnos ezt ránézésre, illetve beszélgetésre nem tudod megállapítani. Szeretünk lódítani mindig. Ha ilyet keresel, sajnos át kell állnod egy "tömegfogyasztóvá" amíg meg nem találod azt, akit keresel valójában :D
8/20 anonim válasza:
az a gáz hogy 5-10 perc alatt eldurran, vagy az hogy utána nem folytatja?
9/20 anonim válasza:
Te hány éves vagy?Gondolom még fiatal vagy, nem kiégett anyuka
10/20 A kérdező kommentje:
Hat "tomegfogyasztova" válnék r**ancoznanak.
2016. dec. 13. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!