Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most őszintén én találkozok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén én találkozok csak ilyen pancserekkel?

Figyelt kérdés
Nem voltam sok fiúval így nem akarok általánosítani de miért van az,hogy a szexuális vágyaimat egy pasi sem képes kielégíteni?Én vad vagyok,sokéig bírom,szivesen csinálom.Az eddigi barátaim is áradoztak milyen jó vagyok és milyen jó velem,na de 5 percig?Értem én,hogy 5 perc múlva megint áll de ugy nem nagy dolog ha csak 5 percig tart.Mégis olyan nagy dolog lenne,hogy csak egyszer ne 5 vagy 10 percig tartson az egész? Azután mint aki jól végezte dolgát happy van?De a szájhősködés megy,hogy így megadnám neked ugy megadnám neked.Vagy ha már csak ennyit bírnak a szexben.Akkor legalább némi nyelvtudásuk lenne,de nem érzek semmit.Komolyan nincs olyan pasi? csak egyszer az életben aki tényleg kielégít?
2016. dec. 13. 18:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Mindketto gáz
2016. dec. 13. 20:26
 12/20 A kérdező kommentje:
20eves vagyok:)
2016. dec. 13. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ne a saját korosztályodban keresgelj hanem harminc feletti férfiak közt...
2016. dec. 13. 21:22
 14/20 A kérdező kommentje:
Leirtam hány évesek kék volt dolgom
2016. dec. 14. 06:31
 15/20 A kérdező kommentje:
* hány evesekkel
2016. dec. 14. 06:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha közben nem állok le, az első alkalmat én sem bírom 5-10 percnél tovább... ilyenkor nyelvvel folytatom, aztán amikor újra harcképes vagyok már tovább el tudom húzni a dolgot ... annyira gáz lenne ez??? Még nem szóltak be emiatt..
2016. dec. 14. 11:10
 17/20 anonim ***** válasza:
ugyanígy jártam eddig én is....az mondjuk nem zavart annyira, hogy végez 5-10 perc alatt, inkább az, hogy utána velem semmit nem csinált
2016. dec. 14. 13:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Aki elhiszi elhiszi aki nem nem,de sok gyakorlassal mara ott tartok,hogy akkor megyek el amikor akarok.nincs kozben pihenes stb csak csinalom.1.5-2 ora kenyelmesen megy,de ha ugy van 10 perc utan is el tudok menni
2016. dec. 15. 12:10
 19/20 A kérdező kommentje:
En sem szeretem az olyan önző férfiakat akik elmennek utána meg nem is foglalkoznak azzal h a lány élvezte-e.
2016. dec. 15. 16:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Megvan erre a technika, úgyhogy vannak ilyen férfiak. Ez nem nagy cucc.
2016. dec. 16. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!