Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak "prédákkal" találkozok, akik a férfiak alá rendelik magukat?
Sokkal ritkább az irányító személyiségű, domináns nő, aki tud csábítani, magától tesz meg dolgokat, nem pedig a férfira hagyatkozik.
Ha ülünk egy padon egymás mellett, akkor miért nekem kell oda súgnom a fülébe, hogy fel vagyok izgulva, és miért nekem kell rá tenni a kezét nadrágon keresztül?
Miért ilyen nehéz olyan nőt találni, aki tényleg tud csábítani, és élvezi ha felizgat, szex közben pedig tud használni, de megkínozni is?!
Tudom, a legtöbb férfinak az ártatlan, kis szűzies viselkedésű lányok az etalon, akikkel azt csinálsz amit akarsz, vagy létezik még egy olyan típus, aki vadnak tűnik, de szex közben szintén a pasitól vár mindent, mondhatni megalázkodik. Egyik se túl izgi. Nekem ez a fajta viselkedés egy idő után unalmas, fantáziátlan.
Eddig kénytelen voltam mindent én csinálni, mert különben semmi se történt volna.
Nem erre van szükségem.
Én pont az ellenkezője vagyok. Az életben, hogy idézzek "kis cuki, aranyos, mosolygós". Az exbarátom azt mondta hogy ki se nézte volna belőlem hogy mi valaha fogunk valamit is csinálni..
Ha ágyba kerülünk, nem mondom hogy kiköpött latexgatyás domina vagyok, de eléggé vad, szenvedélyes, kezdeményező szoktam lenni.
Imádok izgatni és kényeztetni. Utálom ha csak fekszem ott mint egy fap#csa ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!