Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsiszex milyen pózban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsiszex milyen pózban a legjobb?

Figyelt kérdés
Már próbáltuk de kellemetlen volt, ma viszont újra kipróbáljuk, és szeretném ha tudom élvezném is picit. Legutóbb én az ágyon feküdtem, a párom pedig a lábaimat a nyakába vette, viszont így nekem kényelmetlen volt.

2017. jún. 14. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
mi veszett kutya pózban szoktuk, a csajom nagyon élvezi
2017. jún. 14. 20:45
 2/8 anonim ***** válasza:
nem tudom mert nem engedte meg még senki 22f xd
2017. jún. 14. 22:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány az ágyon hason fekszik és a pasi úgy hatol be hátul
2017. jún. 15. 04:37
 4/8 anonim ***** válasza:
mindegy gyakorlatilag. ha nem lazulsz el es ragorcsolsz soha nem lesz jo. alap az hogy finoman amig ellazulsz es ne ugy toja a pasi mint suket az ajtot. ja es sikositsatok ezerrel mielott beveri...
2017. jún. 15. 06:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A titka az, hogy te is akard, vágyjál rá, másképp nem lesz kellemes! Én nem rég próbáltam életemben először, és baromi jó érzés volt, magam is meglepődtem rajta. Oké, orgazmust nem okozott, de nagyon kellemes és izgató volt az egész. Ehhez viszont az kellett, hogy én akarjam, ne csupán "beadjam a derekam". Mi csak egy pózban csináltuk, hason fekve, popsit kicsit felpucsítva. S ami még elengedhetetlen, a sok-sok síkosító. Azon ne spóroljatok!
2017. jún. 15. 15:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én hátulról szeretem a legjobban, például kutyapózban. Szerintem így a legkönnyebb hozzáférni a fenekéhez, illetve ez a legtermészetesebb is, ez a póz illik az anális szexhez a legjobban. ;)

De bírom azt is, ha én csak fekszem hanyatt, és a csaj ül bele. Persze úgy, hogy a farkam a fenekébe csúszik ezúttal. Aztán így lovagol rajtam élvezésig. :) Itt is főleg akkor tud a lyuka nagyon szorítani, ha nekem háttal helyezkedik el rajta. ;)

2017. jún. 16. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Régebbi kérdes ďe én úgy szeretem oldalamra fekszek kicsit felhúzom a lábam és mehet a menet
2017. nov. 24. 18:29
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 vagyok meg kutya
2017. nov. 24. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!