Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akadt ki a baratom azon h egy fergeteges orgazmus utan nevethetnekem tamadt?
Figyelt kérdés
Tokre furan nezet ram h akkor most mi van mar. Szerintetek azt hiszi h kinevettem ?2017. jún. 14. 06:14
2/8 anonim válasza:
Nekem olyankor mindig sírhatnékom van a boldogságtól. :D Mindig megkönnyezek egy jó orgazmust
3/8 anonim válasza:
Az én csajom olyankor azt is elfogadná ha aztmondanám neki megcsaltam... olyan nyugodt és boldog
4/8 anonim válasza:
Félreérthető volt!Egójának nem tettél jót.:)
Én is mindig bolgdog vagyok utána,meg hihetetlenül kedves.Ezt teszik azok a fránya hormonok.:-)
5/8 anonim válasza:
Mert béna, ahelyett, hogy örülne, hogy ilyen mámorító érzést adott, hogy kicsattansz a nevetéstől.
6/8 anonim válasza:
Barátod nem konyít a biológiához.
Az okozott orgazmus olyan mértékben termelt endorfint, aminek hatására a dopamin gátak jelentősen felszabadultak és nagy mennyiségű dopamin árasztotta el az agyad ami eufóriát okozott, és ez az állapot megnyilvánulhat kontrollálatlan, akár hisztérikus nevetés formájában is.
Röviden, maximálisan kielégített.
7/8 anonim válasza:
#6 vagyok: Pontosabban a biokémiához.
8/8 A kérdező kommentje:
Hat jo
Mert engem is meglepett a reakciom azert ...
Nem szolt semmit csak furan nezet :-)
Beszeltunk es azt mondta olyan volt mar h egy lany epsirta magat de h felnevessen, olyan nem volt meg.
2017. jún. 14. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!