Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni? Ötletek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni? Ötletek?

Figyelt kérdés
Akarmit csinalunk nem tudok elmenni, volt mar ujjazas, oral, minden es mar en erzem magam szrul amiert nem tudok elmenni kozben, pedig nagyon jol csinalja, es masztinal mindig sikerul...Mi lehet az oka? Tippek az "orvoslasra"? 19/L

2017. jún. 12. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked o az első? Velem is ez a helyzet volt én is a mostani párommal vesztettem el nekem is most 4honap utan sikerult eljutni oda hogy olyan szinten élvezzem hogy el tudjak menni.De ez se hüvelyi orgazmus hanem kézzel izgatjuk a csiklomat szex kozben esetleg probaljatok meg ti is es lazulj el teljes mértékben. De van olyan nő aki szex közben el se tud menni.Nyugi sikerülni fog csak teljes mértékben el kell lazulnod.
2017. jún. 12. 15:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, o az elso:)
2017. jún. 12. 15:23
 3/10 A kérdező kommentje:
NEM kerek privit, undoritoak ezek az ajanlatok!
2017. jún. 12. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Izgasd magad közben te is, max még jobban beindul a pasid is. ;)
2017. jún. 12. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne stresszelj rá erre, nyugalom, ez természetes, sokaknak nem jön össze az első kapcsolatban hamar, nekem például 3 hónap után sikerült először lovaglóban úgy, hogy én irányítottam, és 3 év(!) után orállal úgy, hogy szintén rásegítettem a csípőmmel.

Olvastam anno, hogy a testünknek partnerrel ugyanúgy újra meg kell tanulnia ezt, mint ahogy masztinál megtanulta, és ráadásul a maszti az még káros is lehet, mert bevésődhet, hogy egy bizonyos módon sikerül, aztán máshogy meg nem akar.

Vagy hanyagold a masztit vagy próbálj meg aktus közben is kézzel rásegíteni, és próbálgassátok. Szarul meg ne érezd magad, beszéljétek meg, hogy ez ne legyen kényszer: nincs semmi baj, ha történetesen nem mész el, de nagyon-de nagyon jól érzed magad attól, amit csinál. El kell engedni azt, hogy el akarod érni az orgazmust, nekem is úgy sikerült először orál közben, hogy akkor és ott pont baromira nem érdekelt, hogy már megint nem fog sikerülni, egyszerűen csak maximálisan élveztem. :)

2017. jún. 12. 17:54
 6/10 Diavolino44 ***** válasza:

1.) ne masztizz, vagy mikor masztizol, ne menj el. Egyre jobban be fogsz gerjedni, s a vegen osszefog jonni. ;)

2.) csinald elotte a masztit, hidd el izgatni fogja, s kerd meg segitsen be, szoval az elejen te izgatod magad, majd o, megint te, megint o, es igy tovabb, s mikor kozel kerulsz hozza, add at neki az iranyitast.

Legkozelebbi alkalmakkor , mindig egyre korabban add at neki az iranyitast.

2017. jún. 12. 18:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem is az zavar, hogy nem tudok elmenni, hanem, hogy katom, hogy ot zavarja, nekem ezzel semmi gondom nem lenne nekem igy is jo:) megkert mar, hogy masztizzak elotte vagy mutassam meg neki, hogy hogy csinalom mert szeretne ha nem csak o elvezne el, es ha nekem is jo lenne de nemet mondtam ra...engednem kene? Nincs bajom az ilyennel csak ugye hozzaszoktam, hogy ezt egyexul rendezem le es fura volt eloszor ez a kerdese:)
2017. jún. 12. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:

És ha közösen izgatnátok téged?

Pl

Elkezd nyalni, és ujjazni, aztán te átveszed a nyelve helyét, s te fejezed be?!

Vagy szimplán csókolózás közben ő kezd simogatni, de te fejezed be?

2017. jún. 12. 21:42
 9/10 Deflohelp ***** válasza:
100%

Mutasd meg a párodnak, hogy neked hogyan sikerül és ő

(megfelelő előkészítés után) próbálja pontosan leutánozni.

2017. jún. 13. 00:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Sok benned a gátlás.

Az előtte masztizásnak sem feltétlenül az a lényege, hogy kifigyelje a technikádat, hanem hogy el tudd engedni magad a közelében.

2017. jún. 13. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!