Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hamar elmegy. Mi a teendő?
Nos, az van, hogy elkezdünk szexelni, eltelik 3 perc kb, és elmegy... Régen nagyon jó volt a szex, újonnan lett ilyen. Előjáték már nincs is...:( mit tehetnék én?
18/L
"Előjáték már nincs is...:( mit tehetnék én?"
Nem fekszel le vele. Ez a srác már csak kihasznál téged, kvázi "ürítőedénynek". Előjáték nélkül csak neked esik, ez alkalmanként előfordulhat, de normális kapcsolatban nem lehet rendszeresen így, mert az a te igényeiddel és általában veled való maximális nemtörődömséget jelzi és az érzelmi kötődés hiányát. Vagy: fáradt és csak le akarja ereszteni a gőzt, de rendszeresen ezt akkor sem lehet hagyni. Ez nem kapcsolat, hanem a kihasználásod.
Ne feküdj le vele, és beszéljétek meg, hogy ez neked nagyon nem jó így, és változtasson. Ha pedig nem hajlandó erre, akkor sajnos ennek a kapcsolatnak vége.
ez annak a jele hogy csak túl akar esni a stresszes szexen.
sajnos nem figyelsz rá eléggé
Jol nyakon kell b***ni.
Elnezest az erzo lelku ferfiaktol, fe tenyleg! :D
Egyszer kezdte ezt el az exem, eloszor megerto voltam, mert "biztos faradt" "stresszes" stb. De miutan jopar alkalommal ket perc volt a szex, akkor leultem vele, hogy ezt most fejezze be, es ne engedje el magat, ne izguljon, elvezze.
Ahogy telt az ido, egyre tovabb birta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!