Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti baszni vagy szeretkezni szerettek jobban? Sötétben vagy vilagosban szeretitek inkább?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 23:47
11/20 anonim válasza:
Világosban és mindkettő csak legyen !
12/20 anonim válasza:
mindkettő nagyon jó tud lenni
szeretkezésnél mikor összebujunk és csókolgatjuk egymást mindenhol, meg ölelkezünk annál jobb nincs
de azért az is jó mikor kicsit durvábban csináljuk, belemarkolunk egymás hajába, vagy adunk a másiknak egy-két pofont, én a csajom haját is szeretem húzni, vagy hogy bulldog pózba ráállok a fejére, na az nagyon meta tud lenni =P
14/20 anonim válasza:
Bocsi, nő vagyok, de ennyi idősen kell rájönnöm, hogy a pasik sötétben szeretnek ügyködni....van mit tanulnom. :)
15/20 anonim válasza:
Általában mindig kis ölelgetős, csókolózós szeretkezésnek indul, aztán mindig vad baszás lesz belőle... :)
16/20 anonim válasza:
Csak is világosban.
Szeretek szerelmeskedni, szeretkezni, dugni, kefélni – csak b@.szni nem, mivel nem vagyok tirpák.
17/20 anonim válasza:
baszni, világosban, hogy mindent lássak.
18/20 anonim válasza:
Hangulatfüggő, de világosban, fontos a látvány.
19/20 anonim válasza:
Nő vagyok,bocs. Sztem nem nemtöl, hanem embertől, meg a kapcsolat milyenségétől függ.Aki boldog, nem ír ide ki kérdést. Mert élvezi az életet-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!