Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális ha nem akarok világos...

Normális ha nem akarok világosban szeretkezni?

Figyelt kérdés
szűz vagyok és ugy képzeltem el az elsőt, ahogy kb a filmekben van. este, félhomályban párnák közt.de tegnap a barátom leakart feküdni, én is akartam volna, csak zavart hogy világos volt és hogy csak ugy ráugrunk az ágyra, és abba az ágytakaróba is beleakadt a lábam. mondjam meg neki nyiltan hogy csak este fekszem le vele?
2009. júl. 27. 11:31
 1/7 anonim válasza:
61%
Tényleg akarod? Érzed olyankor azt, hogy semmi más nem számít? Beszéld meg vele, hogy mivel neked ez nagyon új dolog, idő kell ahhoz (és sötét), hogy feloldódjanak a gátlásaid. Bár nem tartom kizártnak, hogy neked még nincs itt az idelye. Ez a te döntésed.
2009. júl. 27. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
igen normális. nem tudom mennyire vagy megelégedve magaddal de én telljesen nem és ezért csak sötétben szexelek.
2009. júl. 27. 11:41
 3/7 anonim válasza:
93%
nincs önbizalmad ennyi, mint nekem.képzeld én nappal azt mondtam a pasimnak forduljon el, míg bemászom az ágyba.
2009. júl. 27. 12:47
 4/7 anonim válasza:
szerintem normális ha az első alkalommal nem akarsz világosban, de sztem ha már több alkalmon lesztek túl akkor tuti fog menni világosban is:)
2009. júl. 27. 12:58
 5/7 anonim válasza:
Figyelj, én még most sem szeretem nagyon világosban amikor mindent lát:$ Mert én sem vagyok megelégedve magammal de és nagyon nem, ezért sokmindenben zavar.
2009. júl. 27. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Szóval szégyenlős vagy. Állj meztelenül a tükör elé és nézegesd magad. Majd ha elfogadtad a testedet menni fog világosban is.
2009. júl. 28. 09:21
 7/7 anonim ***** válasza:
17/f vagyok. még szűz vagyok. nem szégyelem. megvagyok elégedve magammal. nem vagyok elhízott. 175 centi vagoyk és 68-70 kiló. de az első alkalmat én is sötétben vagy félhomályban gyertyákkal szeretném mert az annál romantikusabb lenne :)
2009. júl. 28. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!