Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudassam a barátnőmmel, hogy szeretnék már vele szeretkezni?
Figyelt kérdés
1.5 hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretem és a simogatásnál, és a csókolózásnál már többet szeretnék.
Hogy mondjam ezt el neki?
Ö 17 én 20 éves vagyok.
2017. máj. 20. 09:23
1/9 anonim válasza:
segitek: szeretnék szeretkezni veled.
3/9 anonim válasza:
Szeretnék veled lefeküdni...mit szólsz hozzá?Ennyi.18/F
4/9 Ramone válasza:
Ebéd után kapd elő a farkad és csapkodd meg vele az arcát... A nők szeretik a váratlan dolgokat
5/9 anonim válasza:
Az egyik simogatós-csókolózós alkalomnál menj tovább. Úgy is jelezni fogja, ha nem áll rá készen.
6/9 anonim válasza:
Olyan furák vagytok.Már szeretnél vele egy "magasabb szintre lépni",holott még addig sem jutottatok el másfél hónap alatt,hogy kommunikáljatok egymással.
Eljön mindennek a maga ideje,de először nem ártana megismernetek egymást,beszélgetni.
7/9 A kérdező kommentje:
Ilyenről nem beszélünk, ez olyan dolog ami jön magától szerintem, (előző barátnőmmel kb 1 hónap után csináltuk, és nem beszéltük meg előre).
2017. máj. 20. 09:57
9/9 anonim válasza:
#7 Egy párkapcsolatban a szexnek is témának kell(ene) lennie,különben hogy beszélitek meg a védekezés módját előre,például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!