Barátnőmmel szeretnék szeretkezni mit javasoltok hogy ne fájjon neki annyira?
Nagyon szeretem őt, ő is engem. A bizalom már kialakult.Ő még szűz, de ő is szeretné. Volt peting is. Azt tudom hogy legyen eléggé nedves meg legyen sok előjáték. De hogy tudnám kellőképp ellazítani őt. Nem akarom hogy fájjon neki. Nagyon szeretem és azt akarom hogy emlékezetes legyen neki. Légyszi csak normális válaszokat. Aki beakar szólni az ne fárassza vele magát. Kort is írjatok pls.
18/F
Jó, amit az első írt, de nekünk nem jött be. LAssan nem tudott behatolni, így kb. két perc szórakozás után betolta. Eléggé fájt (pedig törődött, feligatott, de csak ráparáztam egy picit), és nem is tudott elmenni, mert kértem 2-3 lökés után, hogy vegye ki, mert nagyon kellemetlen.
De ez rendszeres, egy picit vastagabb, így nehezen megy minden első behatolás - fájdalmas -, de aztán meg őrült jó. :)
Amúgy igyatok egy picit, hogy lazuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!