Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha kinyaltam egy fiatal lányt?
Sajnos elég gáz és ezt te is érzed.:S
A probléma nem te vagy, hanem h sokan ezt még irigylik is és támogatják..sajnálatos h sok férfi (és nő is) érzelmileg mennyire éretlen. Nem csodálom h itt tart a világ..mondanám h megérett a pusztulásra, de optimista vagyok és remélem fejlődünk.:s
Miért lenne az?
Én is csináltam bár ők fejlettek voltak.
Én is meg tettem volna meg tenném.
De hát nekem nincs ilyen kíváncsi ismerősöm :/
Miért lenne minden kamu kedves 33 válaszoló ha nem tudsz normális választ adni nem itt van a helyed hanem még a gyermek kategóriában:D
Kérdező szerintem ne foglalkozz az ilyen válaszolókkal sem se a 14 évesekkel :D Megtörtént ami megtörtént mindketten hibásak vagytok mindketten akartátok.Szerintem felejtsd el és keresd a korosztályodhoz lévő csajokat:D Ne foglalkozz a múltal a jelenbe vagy és dolgozz azon hogy építs egy szebb jövőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!