Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk. Járnátok olyan lánnyal (fiatal nővel) akinek már négy kapcsolata is volt? Ti lennétek az ötödik.
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 13:37
1/10 anonim válasza:
Miért ne? Mi a kizáró ok? Nem értem a kérdés lényegét...
2/10 A kérdező kommentje:
És ha már benne vagytok az ismerkedésben, és ez kiderül róla hogy volt már pár ex-e, ez kiábránditóan hatna rátok? Folytatnátok az udvarlást a komoly kapcsolat reményében, vagy inkább ti is addig udvarolnátok csak amíg be nem teszitek neki?
2017. jún. 3. 13:39
3/10 anonim válasza:
engem egyáltalán nem érdekel hogy hány kapcsolata volt, ha tetszek és jól elvagyunk minden téren akkor semmi hátránya sincs sőt én nem is szoktam megkérdezni mert egyáltalán nem fontos számomra :)
4/10 anonim válasza:
Én is fiatal vagyok és 14 barátnőm volt eddig. Akkor miről beszélünk? Ő még kb kezdő hozzám képest :D
5/10 anonim válasza:
Úgy gondolom, az ismerkedésnek nem ez a legfőbb része - ha komoly kapcsolat kialakítása a cél. Szóval, nem ez lenne a legmeghatározóbb nekem.
6/10 anonim válasza:
Vana akit az sem zavar ha 5. férj lesz.
7/10 anonim válasza:
A páromnak előttem 4 kapcsolata volt, én vagyok az ötödik. Évek óta együtt vagyunk és már házasok is, úgyhogy no para :)
8/10 anonim válasza:
4 az alig valami. Majd ha olyannal kezdesz aki 15 pasit elfogyasztott 25 evesen es emellet benne volt sok egyéjszakásban meg 3as szexben. Akkor már kattoghatsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!