Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha kinyaltam egy fiatal lányt?
Figyelt kérdés
25/F2017. jún. 10. 19:54
11/42 anonim válasza:
14 évesen én is belementem sok ilyenbe idősebb férfiakkal. Akkoriban azt hittem, hogy tudom, mit akarok, mostani fejjel bánom, hogy belementem. Vissza kellett volna utasítaniuk, de nem vádolhatom őket, amikor nem erőszakoskodtak.
12/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Inkább feladom magam a rendőrségen, vagy megkérem a haveromat, hogy zárjon be a pincébe, csakhogy több ilyen ne fordulhasson elő.
2017. jún. 10. 20:17
13/42 anonim válasza:
Engem se érdekel a 30-as vagy afeletti korosztály, inkább még a tini és a huszonéves csajok tetszenek nekem is. S nem lesz ebből gond ha titokban marad és nem fordul elő még egyszer, mert az ilyet a törvény bünteti.
15/42 A kérdező kommentje:
Ezt miért büntetné? A beleegyezési korhatár az 14.
2017. jún. 10. 20:21
16/42 anonim válasza:
Semmi ilyet nem büntet a törvény... Magam is elkaptam már néhány 14-18 év közötti lányt. Egyiket sem én unszoltam, sőt kifejezetten rámenősen adták tudtommal, hogy szexet akarnak. Nem kisgyerekek voltak, nem érzem magam sem betegnek sem bűnösnek. Lehet lepontozni.
17/42 anonim válasza:
Ez borzalmas dolog! Szégyelheted magad. Legközelebb küldd hozzám!:)
18/42 anonim válasza:
15 évest már én is szétnyalnék, nyugi.
19/42 anonim válasza:
Én is kinyaltam volna, hátha még neki is élvezetes !
20/42 anonim válasza:
Ird meg privatban a nevet en is 25 vagyok es kinyalnam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!