Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl hamar elmegyek?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy én könnyen felizgulok már attól benedvesedek ha hozzám ér a pasim. A gond az hogy hamar elmegyek és utána nincs erőm folytatni viszont a pasim még szeretné ő nem élvez el mert én kb1,2 perc alatt elélveze k . Döntés elé állított hogy vagy ki veszi amikor közel járok és miután megnyugodtam folytassa vagy az anal mert attól hamarabb elmegy. Az anal fáj nem akarom de azt se hogy megszakítsa mielőtt élvezek. Mi lenne a megoldás? Én szeretném folytatni miután elélveztem de a testem nem bírja felmegy a pulzusom és alig kapok levegőt. Mi tévő legyek ?2017. jún. 6. 12:10
1/4 anonim válasza:
El se hiszem h ilyen emberek ilyen párkapcsolatokban jól érzik magukat....
2/4 anonim válasza:
Este 6-tól ingyenes ész osztás a Vörösmarty téren. Szerintem most indulj el, mert nagy lesz a tumultus.
3/4 anonim válasza:
nekem meg pont aza bajom hogy tul gyorsan elelvezik a pasim en meg meg szeretnem legalab 1 15 percog kapni...csereljunk :D
4/4 anonim válasza:
Gyakorold az orgazmuskésleltetést. Vannak rá különböző tornák vagy egyéb módszerek a neten ingyen. Más megoldás nincsen. Amit nem akarsz, azt ne hagyd, hogy erőltessék. /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!